scuba diving
Timp Liber

Este o perioadă în care mulți oameni aleg să meargă în vacanțe exotice, unde fac scufundări. / Foto: Pixabay

(P) Activități pe care le poți încerca pentru a ieși din zona de confort

În cazul în care îți dorești să ieși din zona de confort și ești în căutarea unor idei, iată câteva sugestii bune de luat în calcul. De multe ori ne săturăm de rutina zilnică, astfel că uneori este bine să mai facem și lucruri care să ne scoată din zona de confort.

Recomandările sunt următoarele:

Dormi o noapte la cort

O activitate bună de încercat odată cu venirea primăverii. Sunt mulți oameni care au încercat-o deja și cei mai mulți au avut păreri favorabile. Este o experiență de neuitat, care îți arată cât de mult contează lucrurile simple și te va conecta cu natura. În România sunt o mulțime de zone potrivite pentru a dormi la cort, atât în zonele montane, dar și la mare sau în Delta Dunării. În unele locuri se poate percepe însă taxă. Este important să ai un cort bun și un sac de dormit la fel de bun în așa fel încât să te simți totuși cât mai confortabil chiar dacă vei dormi în natură.

Fă scufundări

Este o perioadă în care mulți oameni aleg să meargă în vacanțe exotice precum Maldive, Thailanda sau Indonezia ori într-o țară cu prețuri ceva mai mici ca Egiptul. Toate aceste destinații sunt potrivite și pentru persoanele care vor să facă scufundări. Poți vedea peisaje cu adevărat spectaculoase, iar experiența va fi în mod cert de neuitat. Pentru începători cea mai bună soluție este să încerce o excursie de tip Daily Diving, care presupune câteva ore de scufundări în mai multe zone. În schimb, dacă acest fenomen îți va plăcea poți încercă și experiențe de tipul liveabord, în care să stai câteva zile la bordul unei bărci și să faci scufundări.

Încearcă blackjack

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Deși este un joc de noroc, blackjack-ul a atras dintotdeauna minți cu abilități speciale. Sunt mulți matematicieni în istorie care au încercat acest joc, dornici să reușească să arate că pot învinge casa. Dar acest joc are reguli simple și este foarte bun chiar și pentru cei aflați la început de drum, ca o metodă de distracție și ieșire din rutina zilnică. În țara noastră, cei care doresc să joace online o pot face în deplină legalitate pe platforma operatorului NetBet. La adresa casino.netbet.ro/blackjack, utilizatorii au la dispoziție nu mai puțin de 18 versiuni ale acestui joc.

Sari cu parașuta

O activitate pe care mulți oameni o au în vedere, dar câți dintre noi o duc la bun sfârșit? Dar dacă ești în căutare de senzații tari și să ieși din zona de rutină, cu siguranță merită să iei în calcul și această activitate. Adrenalina pe care o generează este greu de egalat. Chiar dacă pare o activitate periculoasă, în realitate totul se petrece în deplină siguranță. În țara noastră sunt mulți instructori autorizați, iar această experiență vine cu multe părți bune. Este ceva unic și merită să o încerci.

Pleacă singură într-o vacanță

Iar dacă îți place să ieși din zona de confort și ai timp liber poți pleca singură într-o vacanță. Fără să faci planuri până la cel mai mic detaliu, fără un itinerariu exact. Călătoritul singur are și avantaje, iar tu vei putea face absolut tot ce îți dorești, fără să mai fie nevoie să te pui de acord cu cineva. Încearcă să fii cât mai spontană, poate să mergi într-o vacanță exotică, iar această activitate poate avea și părți distractive. Elementul surpriză va genera cu siguranță experiențe de neuitat.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?