evenimente bucuresti iulie 2019
Timp Liber

Tu ce planuri ai pentru acest weekend? Meteorologii anunta temperaturi de 25 de grade, vreme perfecta pentru a iesi din casa si a petrece timp de calitate alaturi de oamenii dragi. Si, daca esti in lipsa de idei, am selectat pentru tine cinci evenimente numai bune pentru a iti insenina zilele:

Tu cum te distrezi weekend-ul acesta? Iata la ce evenimente poti merge daca nu ai niciun plan

Weekend-ul acesta, meteorologii anunta temperaturi de 25 de grade, vreme perfecta pentru a iesi din casa si a petrece timp de calitate alaturi de oamenii dragi. Si, daca esti in lipsa de idei, am selectat pentru tine cinci evenimente numai bune pentru a iti insenina zilele:

  • Festivalul International de Teatru de Strada Bucuresti #11

Are loc in perioada 12-14 iulie si include, in program, spectacole premiate, companii de teatru de strada aflate pentru prima data la Bucuresti si reprezentatii in premiera de free-running.

Programate in weekendul 12-14 iulie, spectacolele incep de la ora 18.00 (exceptie facand prima zi de festival, vineri, 12 iulie, cand spectacolele incep de la ora 19.00) si se desfasoara concomitent in mai multe zone din Bucuresti, pana la ora 23.00.

  • Wine & Street Food Bucuresti
Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Vinul este casa la Palatul Parlamentului, in weekend-ul 12-14 iulie. Crame si producatori de vin din Romania si din toata lumea, dar cele mai cunoscute food-truck-uri cu meniuri extrem de diverse si multe retete vor fi prezente la eveniment.

Mai mult chiar, 25 de food-truck-uri se vor lansa in premiera la Wine and Street Food, asa ca oferta este una generoasa si… unica!

Toate acestea va sunt prezentate intr-un cadru relaxat, atent organizat pe acorduri de muzica jazzy si chill-out.

  • Cantus Mundi Fest 2019

Cea de-a treia editie Cantus Mundi Bucuresti Fest, cel mai mare eveniment national de educatie si integrare sociala prin muzica, se va desfasura la sfarsitul acestei saptamani, 11-14 iulie, in parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle, intre orele 10:00 – 00:00.

Intrarea este libera la toate activitatile si concertele din cadrul festivalului.

  • Bucharest Sneaker Fest

Are loc in 13-14 Iulie, in Spatiul m60 langa Ateneul Roman. Vor fi prezente cele mai cool shopuri. De asemenea, sneakers, giveaways, pizza, bere, waffles, muzica si voie buna te asteapta.

  • Ateliere handmade de bijuterii si pictura pe sticla

Evenimentul are loc in Parcul Lumea Copiilor, la foisoare langa terenurile de sport. Cei prezenti vor fi invatati sa creeze propriile bijuterii shamballa si modele florale, potrivite pentru orice tinuta de vara.

Ii poti lua si pe cei mici, care vor invata sa combine culorile si sa realizeze modele inedite pe borcane care vor fi transformate mai apoi in felinare.

Sursa foto: iStock/ Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?