meghan markle
Actualitate

Meghan Markle / Foto: Profimedia

Cum arată Meghan Markle când renunță la ținutele elegante. A fost pozată de paparazzi în pantaloni scurți, în compania soțului ei

Meghan Markle a lăsat rochiile și costumele elegante pe care le îmbracă la evenimente pentru o ținută relaxată, în care rareori a mai fost văzută după ce s-a căsătorit cu prințul Harry. Ducesa de Sussex a fost pozată de paparazzi la un meci de polo călare, unde a mers să-și susțină soțul. Îmbrăcată complet în alb, într-o cămașă vaporoasă și o pereche de pantaloni scurți, aceasta a părut să se simtă în largul ei.

Meghan Markle nu e fotografiată prea des în public când nu este vorba de angajamente oficiale, așa că în weekend, fotoreporterii au pus mâna pe o "mină de aur".

Citește și: Fratele lui Meghan Markle, detalii rare despre prima căsnicie a ducesei: “Trevor o adora, iar ea i-a înapoiat inelul prin poștă”

meghan markle

Două zile la rând, fosta actriță a fost văzută în timp ce-i făcea galerie soțului ei la meciuri de polo călare. De fiecare dată s-a îmbrăcat în pantaloni scurți și cămăși lejere, ținute asortate cu sandale comode, numai bune pentru a se potrivi căldurii din California. Un outfit din denim și unul complet alb au fost alegerile lui Meghan. Nu a uitat de ochelarii de soare, machiajul foarte discret și părul prins.

Citește și: Meghan Markle, protagonista unui moment demn de toată lauda. Ce a făcut ducesa pentru o tânără mamă cu un bebeluș în brațe

meghan markle si printul harry

Ducesa de Sussex a fost toată un zâmbet și a părut foarte relaxată, iar fotografii au fost mulțumiți să o vadă într-o asemenea ipostază, la fel cum au fost și fanii ei. În timp ce prințul Harry era îmbrăcat în echipament adecvat, Meghan, toată în alb, într-o pereche foarte scurtă de pantaloni, care i-a lăsat la vedere picioarele tonifiate, l-a ajutat să-și care crosele.

Prințul Harry și Meghan Markle vor participa la Jubileul de Platină al reginei Elisabeta a II-a

meghan markle si printul harry

Citește și: Locul neobișnuit în care Meghan Markle și prințul Harry au avut prima întâlnire. Cei doi au ascuns că au o relație timp de șase luni

Pentru prima dată de când au renunțat la rolurile din cadrul familiei regale britanice, prințul Harry și Meghan Markle se vor întoarce oficial în Marea Britanie pentru a lua parte la Jubileul de Platină al reginei Elisabeta a II-a. Nu singuri, ci vor merge alături de cei doi copii ai lor, Archie și Lilibet, în luna iunie.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri