Happy,Young,Bride,Woman,In,White,Dress,Running,,Have,Fun
Actualitate

Credit foto: Shutterstock

Motivul pentru care o tânără s-a despărțit de soțul ei la o zi după nuntă: „Nu mi-a respectat dorința!”

O tânără a dezvăluit că s-a despărțit de soțul ei la doar o zi de la nuntă, după ce acesta i-a ignorat dorința și a băgat-o cu capul în tort la petrecere.

Femeia și-a împărtășit povestea la rubrica Dear Prudence din cadrul revistei Slate, explicând că s-a căsătorit înainte de Crăciun, iar acum speră să divorțeze oficial ori să obțină anularea căsniciei după ce s-a despărțit de soțul ei la scurt timp după nuntă, pentru că nu a respectat-o.

Citește și: 6 vedete latino care refuză să îmbătrânească. Divele care arată mai bine pe măsură ce înaintează în vârstă

Astfel, în cadrul respectivei rubrici, tânăra a povestit că s-a separat de soțul ei la o zi de nuntă, însă în timpul sărbătorilor de iarnă, mai mulți prieteni i-au cerut să-i mai acorde o șansă și să nu renunțe la căsnicie la primul obstacol. Motivul pentru care tânăra a decis să se despartă de partenerul ei a fost că ea i-ar fi cerut înainte de petrecere să nu-i pună tort pe față, însă el a ignorat-o, împingându-o cu capul în tort.

Dacă ea s-a temut că petrecerea va fi ruinată, după ce tortul a fost distrus, partenerul ei i-a dovedit că gestul revoltător a fost plănuit în detaliu, căci acesta a avut comandate alte prăjituri.

Jurnalista Jenée Desmond-Harris, care se ocupă de rubrica respectivă, a sfătuit-o să continue cu procedura de divorț: „Se pare că oamenii dragi din viața ta nu știu valoarea fericirii tale”, i-a transmis aceasta.

Citește și: Viaţa Camillei, prima regină consoartă divorţată din Regatul Unit, în zece date cheie. Fostul ei soț va fi prezent la încoronare

Tânăra și-a justificat reacția spunând, de asemenea, că este claustrofobă de când a fost implicată într-un accident rutier și s-a arătat extrem de panicată de gestul făcut de partenerul ei.

„E un semn de alarmă faptul că dorințele tale nu au fost respectate. Mergi înainte cu divorțul!”, „Nu e deloc frumos ce a făcut, dar sunt convinsă că mai erau și alte lucruri care o deranjau”, „Sper să obțină anularea căsniciei”, au fost câteva dintre reacțiile utilizatorilor de internet.

Etichete: partener , despartire , mireasa

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri