Doi tineri au o relație deschisă
Actualitate

Doi tineri au o relație deschisă / Credit foto: Captură foto Daily Mail

Povestea unor tineri care sunt împreună de 14 ani și au o relație deschisă: „Ne dorim o a doua mamă pentru fiul nostru, vrem ajutor”

Doi tineri, care sunt și părinții unui copil, au stârnit controverse pe rețelele sociale după ce au dezvăluit că au o relație deschisă, fapt pentru care caută o parteneră, care își doresc să fie și mamă pentru fiul lor.

Jes și Stephen Demarco au făcut furori în presa internațională anul trecut, când au vorbit despre povestea lor de iubire. Cei doi sunt împreună de 14 ani, au un fiu pe nume Luca, în vârstă de un an, iar acum au mărturisit că sunt în căutarea unei noi partenere, care să-i ajute nu doar să-și anime relația de cuplu, ci și cu băiețelul lor.

Potrivit Daily Mail, Jess susține că nu-i este teamă ca o altă femeie să-i iubească fiul, explicând că ar fi foarte recunoscătoare pentru ajutorul primit.

„Am așteptat un pic mai mult decât ne doream pentru că ne-am dorit să ne întemeiem o familie cu o a treia femeia. Ne dorim ca fiul nostru să aibă o a doua mamă. Ne dorim ajutor. Se spune că este nevoie de un sat ca să crești un copil, însă nimeni nu încearcă să construiască acel sat. Nu-mi este teamă ca o altă femeie să-mi iubească fiul sau că va avea un alt copilul cu Stephen. Îi vom crește împreună ca o familie”, a mai spus Jess.

De asemenea, Jess spune că este mult mai complicat să iasă la întâlniri de când a devenit mamă.

Citește și: O femeie de 38 de ani, criticată dur pentru felul în care și-a felicitat fiul adolescent după un meci: "Eram convins că e iubita lui"

„Să ieși la întâlniri este altfel de când suntem părinți. Pur și simplu sunt tristă că nu pot să mai fac aceleași lucruri ca înainte, dar eu și Stephen ne înțelegem grozav. Ne susținem reciproc și suntem pe aceeași lungime de undă”, a mai spus ea, potrivit sursei citate.

Aceasta a mărturisit, de asemenea, că îi permite lui Stephen să aleagă noi partenere și insistă că rareori devine geloasă.

Citește și: Cum a aflat o femeie că este înșelată de iubitul ei. Bărbatul a apărut din greșeală la televizor 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Îi permit să folosească aplicații de dating, să aleagă fete, să aibă conversații, să se asigure că persoana este cine spune că este, iar apoi stabilim o întâlnire, încercăm să ne cunoaștem mai bine”, a mai spus femeia.

Deși sunt criticați dur de utilizatorii de internet sau de anumite persoane, cei doi susțin că sunt foarte fericiți împreună și ba chiar se gândesc să mai aibă un copil, însă mai târziu, când fiul lor va fi mai mare.

Citește și: Un bărbat și-a dus amanta în luna de miere pe care o rezervase fosta lui iubită. Reacția femeii a devenit virală în mediul online

„Suntem foarte bine cu un copil acum, dar, dacă noua parteneră își va dori, cu siguranță vom accepta, dar mai târziu, când Luca va avea cinci ani sau mai mult”, a mai dezvăluit femeia.

Etichete: cuplu , fiu , relație deschisă

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri