O femeie a aflat că este înșelată de iubitul ei de la televizor/ Captură video TikTok
Divertisment

O femeie a aflat că este înșelată de iubitul ei de la televizor/ Captură video TikTok

Cum a aflat o femeie că este înșelată de iubitul ei. Bărbatul a apărut din greșeală la televizor

Povestea unei femei a devenit virală după ce aceasta a povestit în mediul online cum și-a prins iubitul că o înșela. Ea a declarat că l-a văzut pe partenerul său la televizor, în timp ce petrecea timp cu o altă femeie într-o croazieră. 

Kayla G le-a explicat utilizatorilor că ea și prietenii ei se aflau la bordul unei croaziere în SUA, atunci când a aflat că iubitul ei o înșela. Ei se uitau la televizor atunci când a început un reportaj în direct care arăta ce se întâmplă pe cealaltă parte a vasului. Femeia a văzut cum bărbatul despre care spunea că este iubitul ei era alături de o altă femeie. 

Citește și: O femeie de 38 de ani, criticată dur pentru felul în care și-a felicitat fiul adolescent după un meci: "Eram convins că e iubita lui"

În imagini bărbatul este văzut cum se apropie de o femeie în costum de baie și o ia în brațe pentru a vedea împreună priveliștea de lângă balustradă. Ulterior, ea se întoarce și își pune brațele în jurul umerilor lui. Kayla a dezvăluit că se uita îngrozită la imagini și țipa de indignare. 

@kayla.g21 Replying to @jmoody588 ♬ I Got 5 On It - Tethered Mix from US - Michael Abels & Luniz

„Nu credeam că e el. Eram nervoasă. De ce au filmat asta. Mai bine nu vedeam”, a declarat femeia. 

Ulterior, Kayla a postat mai multe videoclipuri în care o arată mergând furioasă spre dormitorul partenerului său, acolo unde se afla cu amanta. Ea a glumit cu utilizatorii că ar fi trebui să se implice și echipele de salvare ale vasului în scandal, asta pentru că, din răzbunare, Kayla l-a aruncat peste bord pe iubitul ei. 

Citește și: E "iubită profesionistă", dar nici măcar nu se întâlnește cu bărbații care o plac. "Unul m-a trecut în testament"

Utilizatorii au fost uimiți de imaginile postate de femeie, videoclipul având peste un milion de vizualizări și sute de mii de aprecieri și comentarii. „Nu pot să cred! Chiar în fața ta”/ „E ireal”, au comentat oamenii.

Etichete: femeie , viral , iubit , inselat

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri