Irina Shayk și Tom Brady sunt din nou împreună
Divertisment

Irina Shayk și Tom Brady sunt din nou împreună / Credit foto: Profimedia Images

Irina Shayk și Tom Brady, din nou împreună. Un apropiat a rupt tăcerea: „Și-ar putea asuma relația oficial”

Tom Brady și Irina Shayk și-ar putea duce relația la un alt nivel, potrivit unei surse apropiate, care a dezvăluit că aceștia și-ar dori să-și facă relația publică, însă niciunul dintre ei nu-și dorește să facă primul pas.

Primele zvonuri privind o relație între Tom Brady, în vârstă de 46 de ani și Irina Shayk, de 37 de ani, au apărut anul acesta, în iulie, când aceștia au fost surprinși plecând de la casa sportivului din Los Angeles.

În ciuda faptului că apropiații lor vorbeau despre o conexiune uimitoare între ei, aceștia au decis să rămână prieteni, Tom Brady dorindu-și să se concentreze asupra carierei sale și asupra copiilor după separarea de Gisele Bundchen.

Citește și: Bradley Cooper, vizitat de fosta și de actuala iubită la noul "loc de muncă". Irina Shayk și Gigi Hadid, la coadă la sendvișuri

Acum, însă, apropiații acestuia au dezvăluit că cei doi s-au împăcat și încearcă să-și găsească pacea, să vadă cum pot face ca relația lor să funcționeze.

„Tom și Irina ies din nou împreună, dar nu este o relație în adevăratul sens al cuvântului. Sunt atrași unul de celălalt, le place să petreacă timp împreună, dar ies doar când au timp”, a declarat sursa respectivă, potrivit Daily Mail.

Conform sursei citate, asumarea relației în mod public este inevitabilă, însă nici Irina și nici Tom nu vrea să facă primul pas.

Citește și: Pe stradă, ca pe catwalk. Irina Shayk, într-un hanorac și cizme mulate până la coapsă, în NY. Supermodelul a atras toate privirile

„Știu foarte bine ce este între ei, dar încă duc o luptă pe tema asta, nu într-un sens negativ, ci pur și simplu nu-și doresc să se rănească unul pe celălalt, fapt pentru care încearcă să-și găsească liniștea”, a mai declarat sursa respectivă.

Gisele Bundchen și Tom Brady s-au despărțit după 13 ani

Tom Brady și Gisele Bundchen au semnat, se pare, un contract prenupțial „de fier” care a simplificat împărțirea imperiului lor financiar de 733 de milioane de dolari, ce include și portofoliul de proprietăți imobiliare în valoare de 26 de milioane de dolari, în urma divorțului, potrivit Page Six.

Supermodelul în vârstă de 43 de ani a cerut separarea legală de jucătorul de fotbal american (46 de ani), în luna octombrie a anului 2022,  după luni de zvonuri potrivit cărora relația lor era demult încheiată. De atunci, un judecător a și semnat divorțul, iar cei doi sunt oficial singuri.

Gisele Bündchen și Tom Brady
Gisele Bündchen și Tom Brady s-au căsătorit în 2009. / Getty Images

Potrivit unei surse apropiate lor, împărțirea averii „nu a fost atât de complicată”, doar portofoliul uriaș de proprietăți urmând să fie discutat în acest sens.

Se pare că vedetele vor împărți și custodia celor doi copii, Benjamin (12 ani) și Vivian (9). 

Brady și Bundchen ar fi încheiat acest acord prenupțial inflexibil în 2009, documentul protejându-le averea individuală și simplificând împărțirea activelor.

Citește și: Divorțul anului. Ce se întâmplă cu imperiul financiar de peste 700 de milioane de dolari al lui Tom Brady și Gisele Bundchen

Supermodelul a făcut declarații pe rețelele sociale, explicând că motivele care au dus la despărțire au fost legate de faptul că au ajuns să se „dezvoltate separat”.

„Cu multă recunoștință pentru timpul petrecut împreună, eu și Tom ne-am finalizat divorțul. Copiii au fost întotdeauna prioritatea mea și vor continua să fie, căci îi iubesc din toată inima.”, a scris ea.

„Vom continua să-i creștem frumos, să le oferim iubire și atenție, așa cum merită. Decizia de a pune punct unui mariaj nu va fi niciodată ușor de luat, însă ne-am dezvoltat separat și, deși e greu să trecem prin acest proces, mă simt binecuvântată pentru timpul petrecut împreună și am cele mai bune gânduri pentru Tom.”, a transmis Gisele, cerând să-i fie respectată intimitatea.

Etichete: irina shayk , relatie , tom brady

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri