America Ferrera la Premiile Oscar 2024/ Profimedia
Moda

America Ferrera la Premiile Oscar 2024/ Profimedia

Cât timp a durat confecționare rochiei roz purtată de America Ferrera la Premiile Oscar. S-a lucrat intens la ea 

Actrița din „Barbie”, America Ferrera, a strălucit la gala Premiilor Oscar 2024, într-o rochie roz spectaculoasă, la care s-a muncit sute de ore, potrivit Entertainment Tonight. 

Vedeta în vârstă de 39 de ani a adus un omagiu rolului său din „Barbie” și a purtat o rochie lungă roz, de la Atelier Versace, care i-a scos în evidență formele voluptoase. Piesa vestimentară, acoperită cu strasuri, a avut și un decolteu generos, pe care America l-a evidențiat cu un colier masiv cu diamante roșii. 

Citește și: Cum au reacționat copiii actriței America Ferrera la filmul „Barbie”: „Mama lor a fost într-un film și lor nu le pasă”

Potrivit Entertainment Tonight, confecționarea rochiei aleasă de America Ferrera pentru ceremonia premiilor Academiei a durat 400 de ore. 

America Ferrera la Premiile Oscar 2024/ Profimedia
America Ferrera la Premiile Oscar 2024/ Profimedia

Ferrera a recunoscut că nominalizarea la Oscar a fost un „vis devenit realitate” în timpul unui interviu pentru Entertainment Weekly, care a fost lansat la scurt timp după ce a fost propusă pentru premiul pentru cea mai bună actriță în rol secundar pentru interpretarea sa din "Barbie".

Citește și: Rochii spectaculoase la Oscar 2024. Emma Stone a fost desemnată cea mai bună actriță în rol principal

Actrița din „Betty cea urâtă” a interpretat-o pe Gloria, o angajată a companie Mattel, și a jucat împreună cu Margot Robbie și Ryan Gosling. Filmul a fost lansat în luna iulie a anului trecut și a avut un succes răsunător, atât în rândul criticilor, cât și în rândul publicului. 

De asemenea, în cadrul interviului, Ferrera a dezvăluit că și-a dorit să fie nominalizată la Oscar încă din primii ani. „Îmi amintesc că eram copil și urmăream Premiile Academiei. Le-am văzut pe Halle Berry ș Julia Roberts câștigând și visam să fiu și eu în acea cameră”. 

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri