Irina Shayk/ Profimedia
Divertisment

Irina Shayk/ Profimedia

Irina Shayk, seducătoare într-o rochie cu animal print. La 38 de ani, rusoaica are o siluetă impecabilă

Irina Shayk a făcut furori cu noile fotografii publicate pe contul său de Instagram. Modelul se află în prezent într-o escapadă exotică, unde și-a etalat silueta perfectă fără rețineri. Ea a împărtășit o serie de imagini pe rețeaua de socializare, inclusiv una cu o iguană curioasă, care se odihnea liniștită pe o stâncă de pe plajă.

Imaginile ilustrează perfect atmosfera relaxată și aventuroasă a vacanței sale, cu peisaje idilice ale oceanului la amurg și cadre pitorești cu palmieri. Irina însăși strălucește în fotografii, purtând un costum de baie cu imprimeu leopard și un top negru cu același design. Ulterior, vedeta s-a schimbat, optând pentru o rochie cu animal print, care s-a mulat perfect pe formele voluptoase. 

Citește și: Irina Shayk, picioare interminabile într-o pereche de pantaloni scurți. Cum arată modelul după ce și-a terminat antrenamentul la sală

irina shayk
Irina Shayk, vacanță pe plajă / Foto: Instagram

„Înapoi în sălbăticie”, a scris Irina la descrierea postării de pe Instagram.

Irina Shayk este cunoscută pentru prezența sa fermecătoare pe podiumuri și în reviste de modă, însă adoră să-și petreacă timpul în liniște și intimitate. Modelul, care are o fiică cu fostul ei partener, Bradley Cooper, a declarat în nenumărate rânduri că atunci când se simte agitată evadează în locații exotice. 

„Confortul și liniștea sunt prioritățile mele”, a declarat modelul într-un interviu pentru InStyle. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Irina Shayk este fără îndoială una dintre cele mai frumoase femei din lume. Chipul de păpușă, picioarele tonifiate și silueta desăvârșită au transformat-o într-unul dintre cele mai căutate modele din lume. Dacă pe podium este îmbrăcată, machiată și coafată de profesioniști, în timpul liber, când merge la plajă, uită de toate acestea și pune distracția pe primul loc, așa că preferă să fie cât mai naturală.

Citește și: Arată bine cu orice ar pune pe ea! Irina Shayk, senzație pe străzile din New York în cizme lungi cu imprimeu de leopard

Într-un interviu pentru Harper's Bazaar, rusoaica a vorbit despre cariera sa de model și a oferit câteva sfaturi cu privire la încrederea în sine. "Trebuie să înveți să te iubești și să fii confortabil în propria piele. Dacă te iubești cu adevărat pentru ceea ce ești, cred că poți face orice", a declarat supermodelul în vârstă de 37 de ani. 

Etichete: vacanta , tinuta , model , irina shayk , silueta

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri