10 morți și 25 răniți după ce un autocar plin cu nuntași s-a răsturnat: „O zi fericită s-a încheiat cu vieți pierdute”
Actualitate

10 morți și 25 răniți după ce un autocar plin cu nuntași s-a răsturnat: „O zi fericită s-a încheiat cu vieți pierdute” / Profimedia Images

10 morți și 25 răniți după ce un autocar plin cu nuntași s-a răsturnat: „O zi fericită s-a încheiat cu vieți pierdute”

Cel puţin zece persoane au murit şi alte 25 au fost rănite într-un accident în care a fost implicat un autobuz cu nuntaşi, în zona viticolă a Australiei, relatează bbc.com, potrivit News.ro

Oamenii din autobuz participaseră la o nuntă. Duminică seară, autobuzul cu care au plecat de la nuntă s-a răsturnat în apropiere de Greta, în Hunter Valley, New South Wales.

Citește și: Meadow, fiica lui Paul Walker, trăiește cea mai frumoasă perioadă. A fost cerută în căsătorie de iubitul ei

Poliţia anchetează circumstanţele accidentului.

Tracy Chapman, care reprezintă poliţia din New South Wales, a declarat că nuntaşii se deplasau la Singleton, probabil pentru a fi cazaţi.

Accidentul a avut loc la ora locală 23.30. Autobuzul s-a răsturnat la un viraj.

Şoferul autobuzului, un bărbat de 58 de ani, a fost arestat.

Citește și: Fiul Camillei reacționează după ce prințul Harry a numit-o pe regina consoartă „periculoasă”: „S-au căsătorit din iubire”

Acesta este al șaptelea cel mai grav accident rutier din istoria Australiei și cel mai grav din ultimii 30 de ani, scrie presa locală, potrivit Digi24.ro.

Premierul australian Anthony Albanese a spus că este „atât de crud, atât de trist și atât de nedrept” ca o „zi fericită într-un loc frumos ca acesta să se încheie cu atâtea vieți pierdute”. „Oamenii au închiriat un autocar pentru nuntă ca oaspeții să fie în siguranță, iar asta este cu atât mai tragic”, a declarat el la o conferință de presă la Canberra.

Etichete: nunta , australia , accident

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?