Tom Parker Bowles/ Profimedia
Divertisment

Tom Parker Bowles/ Profimedia

Fiul Camillei reacționează după ce prințul Harry a numit-o pe regina consoartă „periculoasă”: „S-au căsătorit din iubire”

Tom Parker Bowles, fiul Camillei, reacționează pentru prima dată după ce prințul Harry a numit-o pe mama sa vitregă „periculoasă” în cartea „Spare”. Acesta l-a criticat pe ducele de Sussex pentru comentariile adresate mamei sale și a susținut că Charles și Camilla s-au căsătorit din dragoste. 

La începutul anului, după ce prințul Harry și-a lansat volumul de memorii „Spare”, a susținut că regina consoartă a creat legături cu presa britanică pentru a-și reabilita imaginea după ce a intrat în familia regală, lucru care l-a alarmat având în vedere propria neîncredere în mass-media. Acesta a numit-o „periculoasă”, lucru care l-a făcut acum pe fiul Camillei să reacționeze. 

Citește și: Prințul Harry a dezvăluit că a cerut să vadă poze de la accidentul în care a murit mama lui: ”Căutam dovezi!”

În cadrul podcast-ului „The News Agents”, Tom Parker Bowles, în vârstă de 48 de ani, acesta a declarat: „Nu-mi pasă ce spune. Acesta nu a fost un joc. Mama mea s-a căsătorit cu o persoană pe care o iubește”.  

Prințul Harry a fost întrebat la începutul anului dacă el și fratele său, prințul William, i-au cerut tatălui lor să nu se căsătorească cu Camilla, iar ducele a răspuns afirmativ.

„Nu am crezut că este necesar. Ne-am gândit că va provoca mai mult rău decât bine, iar dacă el era acum cu ea, cu siguranță este suficient. De ce să mergi atât de departe când nu ai neapărat nevoie? Am vrut ca el să fie fericit. Și am văzut cât de fericit era cu ea. Așa că, la momentul respectiv, era OK”, a declarat prințul Harry.

Citește și: Prințul Harry recunoaște că a încercat cocaina la 17 ani: "Nu a fost prea distractiv, dar scopul meu era să fiu diferit”

Harry a acuzat-o pe Camilla și chiar pe tatăl său, spunând că, uneori, l-au folosit pe el sau pe William pentru a obține o mai bună acoperire în presa tabloidă pentru ei înșiși.

„Asta a făcut-o periculoasă din cauza legăturilor pe care le făcea în presa britanică. Și a existat o disponibilitate deschisă de ambele părți de a face schimb de informații. Și cu o familie construită pe ierarhie și cu ea pe cale de a deveni regină consoartă, aveau să rămână oameni pe dinafară din cauza asta”, a mărturisit ducele de Sussex. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri