scott si scarlet
Actualitate

Între Scott și Scarlet e o diferență de vârstă de 32 de ani. / Foto: TikTok agegap5ever

A căutat pe cineva care să o întrețină, dar s-a îndrăgostit de un bărbat cu 32 de ani mai mare: "Suntem perfecți împreună"

Scarlet, o tânără australiancă de 24 de ani, a intrat pe un site de matrimoniale în încercarea de a găsi un bărbat care să o întrețină. Unul dintre pretendenți i-a atras atenția și, deși nu se aștepta, s-a îndrăgostit de el.

Scott, în vârstă de 56 de ani, și Scarlet sunt acum împreună de patru ani. Străinii spun despre ei, de cele mai multe ori, că sunt tată și fiică, nicidecum iubiți, și ridică din sprânceană când află care este adevărata relație dintre ei. Criticile nu lipsesc, dar cei doi s-au obișnuit și nu mai iau în seamă cuvintele urâte.

"Nu le acordăm atenție altora, ne concentrăm unul pe celălalt. Dacă cineva presupune că suntem rude, râdem și trecem mai departe", a spus Scarlet pentru Daily Mail.

Citește și: Doi tineri s-au căsătorit deși sunt verișori. Utilizatorii de internet, revoltați: „Nu e dragoste, e incest!”

@agegap5ever

 

♬ Mr. wrong - soundpage💕🕸

Înainte să o cunoască pe tânăra care i-a devenit iubită, Scott trecuse printr-un divorț și era gata să renunțe de tot la iubire. Într-un clip postat pe TikTok, Scarlet a recunoscut că a intrat pe site-uri pe care erau bărbați cu bani dispuși să le întrețină pe femeile din viața lor și că-și dorea "un aranjament". Dar lucrurile au luat o întorsătură neașteptată și cei doi s-au îndrăgostit.

"Nu am fost niciodată în asta pentru vreun câștig financiar. A fost întotdeauna despre sprijin, mentorat, companie, prietenie necondiționată și sentimente adevărate", a mai adăugat fata despre schimbarea de viziune. Cei doi s-au ajutat reciproc în perioadele grele și în problemele pe care le-au avut cu sănătatea mintală. "Tocmai ieșisem dintr-o căsnicie, eram copleșit de singurătate, ceea ce a declanșat anxietăți. Scarlet are o inimă imensă, e foarte empatică, așa că am început să vorbim", a spus și Scott.

Mulți încă îi critică pe cei doi, deși sunt împreună de patru ani, și susțin că nu ar avea interese comune din cauza diferenței de vârstă dintre ei, dar Scarlet spune că aceste acuzații sunt "ridicole". "Vorbim despre un viitor lung împreună. Nu suntem oameni perfecți, dar suntem perfecți împreună".

Citește și: Dana Rogoz, despre diferența de vârstă dintre ea și Radu Dragomir. Cum mențin pasiunea în cuplu: „Astea sunt nebuniile noastre”

 

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri