Doi tineri s-au căsătorit deși sunt verișori
Actualitate

Doi tineri s-au căsătorit deși sunt verișori / Captură video TikTok

Doi tineri s-au căsătorit deși sunt verișori. Utilizatorii de internet, revoltați: „Nu e dragoste, e incest!”

Dragostea nu ține cont de vârstă și nici de gradele de rudenie, potrivit unei tinere de 21 de ani, care și-a făcut publică povestea de curând. Ea a aflat că iubitul îi este verișor, dar nu a renunțat la relație.

Mekenna Hagemeyer, o tânără de 21 de ani, din Utah, Statele Unite ale Americii, a dezvăluit, în cadrul unui videoclip postat pe TikTok, că bărbatul pe care îl iubește și cu care s-a căsătorit îi este rudă.

Citește și: Motivul pentru care prințul Harry nu ar divorța niciodată de Meghan Markle. Traumele din trecut sunt prea puternice

Creatoare de conținut de profesie, tânăra, care trăiește acum în Florida, Statele Unite ale Americii, a dezvăluit că nu s-a speriat de relația de rudenie dintre ea și soțul ei, Eli Hagemeyer, în vârstă de 25 de ani, care îi este și verișor.

„La șase luni de când ne-am cuplat am aflat că suntem verișori, dar nu am renunțat la relație. Ne-am și căsătorit”, a scris ea în dreptul videoclipului în care apare râzând și îmbrățișându-și partenerul.

@kennahags Just Utah things #cousinsdating #siblingsordating #siblinglove #family #marriedlife #cousinsmarriage #wedding #funny #couplescomedy #ick #awkward ♬ Sweet Home Alabama - Lynyrd Skynyrd

În clipul postat pe rețelele sociale, care a adunat peste 1,4 milioane de vizualizări, cei doi par extrem de fericiți, dar comentariile acide din partea utilizatorilor de internet nu au întârziat să apară: „Nu e dragoste, este incest”, a comentat cineva, în timp ce un alt utilizator a reacționat: „E o modalitate bună de a economisi bani. Reuniune de familie și nuntă în același timp”.

Citește și: Soțul infidel al lui Tori Spelling, 100% pregătit să divorțeze: “Nu mai poate suporta, i-a spus că i-a ajuns”

”Măcar nu trebuie să alegi cu ce familie îți petreci sărbătorile!”, „Nu cred că aș fi putut să fac o asemenea dezvăluire”, au mai reacționat unii.

Relațiile între rude apropiate sunt interzise deoarece copiii lor prezintă riscuri de două ori mai mari de a dezvolta probleme congenitale, precum malformații cardiace sau pulmonare. De asemenea, acești copii au de două ori mai multe șanse să fie tratați pentru afecțiuni care necesită medicamente anti psihotice, cum ar fi schizofrenia.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?