avery
Actualitate

Niciun invitat nu s-a prezentat la petrecerea aniversară a micuței Avery. / Foto: Instagram

A dat o petrecere pentru fiica ei de trei ani, dar nimeni nu a venit. "Mi-a frânt inima, și-a mâncat pizza de una singură"

Breanna Strong, o tânără de 27 de ani din Salt Lake City, a devenit cunoscută pe internet după ce a povestit o experiență dezamăgitoare. Aceasta i-a organizat fiicei sale de trei ani, Avery, o petrecere aniversară la care niciun invitat nu s-a prezentat.

27 de copii au fost invitați la petrecere, iar 13 dintre ei chiar confirmaseră participarea, însă în ziua cu pricina, nimeni nu a apărut. Breanna a fost extrem de dezamăgită și a spus că i s-a rupt inima pentru fetița ei. În plus, a plătit sute de dolari pentru petrecerea eșuată, iar micuța ei nu a putut să se bucure nici măcar de tortul comandat.

Citește și: Ce a făcut un mire chiar la petrecerea lui de nuntă. Mireasa nu l-a putut opri, dar a pus pe TikTok un clip care a deveni viral

Unii dintre părinți i-au spus că au uitat de petrecere, în timp ce alții i-au spus că fiii și fiicele lor s-au îmbolnăvit și nu au mai putut participa. Cu toate acestea, nimeni nu a anunțat-o înainte de aceste lucruri.

@breannamstrong I wish I was making this up. #noshow #birthdayparty #fyp #trending #sahm #makefriends ♬ Get You The Moon - Kina

Din 27 de copii invitați, nimeni nu apărut la petrcere

Tânăra și-a exprimat supărarea pe rețelele sociale și într-o discuție cu cei de la Daily Mail: "Am făcut chiar eu invitații și le-am trimis prietenilor, am creat un eveniment pe Facebook. Am invitat 13 familii cu 27 de copii. Cu o zi înainte de petrecere, șapte familii îmi spuseseră că vin. Mă așteptam să apară 13 copii".

Citește și: De ce a plâns Nicola Peltz la nunta cu Brooklyn Beckham și ce rol a avut soacra mare, Victoria, la supărarea tinerei de 27 de ani

În dimineața petrecerii programate la un loc de joacă pentru copii, câteva familii și-au schimbat răspunsul și, fără niciun argument, au zis că nu mai ajung. Breanna și-a luat fiica și a dus-o la locul stabilit, sperâd că ceilalți invitați aveau să ajungă, dar nu mică i-a fost mirarea când nimeni nu a apărut. "Am fost devastată să mă uit la fiica mea și să o văd de una singură în timp ce mânca pizza. Nici măcar nu am mai tăiat tortul. Mi s-a frânt inima", a mai spus tânăra mamă.

Tot răul spre bine, iar tristețea tinerei mame s-a transformat într-o bucurie nesperată după ce mii de străini i-au transmis fiicei ei mesaje frumoase pe internet și chiar au trimis și cadouri.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri