Violeta, la gala ”Nu există nu se poate!”2
Actualitate

Violeta, la gala ”Nu există nu se poate!” / Facebook Andreea Marin

A defilat pe podium și a ținut un discurs. Fiica Andreei Marin, divină la gala „Nu există nu se poate”: „Am simțit energia mamei!”

Zeci de vedete și personalități din România au fost prezente la gala „Nu există nu se poate”, organizată de Andreea Marin, iar printre acestea s-a numărat și Violeta, fiica fostei prezentatoare TV, care a avut un moment spectaculos.

În vârstă de 16 ani și cunoscută drept activistă în cauze sociale, Violeta Bănică nu doar că a pășit încrezătoare pe podium, alături de actrițe și prezentatoare cu ani de experiență, dar a ținut și un discurs.

Violeta, fiica Andreei Marin, la gala „Nu există nu se poate”

Citește și: Andreea Marin și fiica ei, una mai elegantă ca cealaltă, amândouă premiate la o gală. Înaltă, cu ochi magnetici, Violeta e o apariție

Invitată de mama ei pentru a vorbi despre ceea ce a învățat la asociația unde face voluntariat și care duce o luptă antidrog cu rezultate remarcabile, Violeta s-a arătat extrem de mândră.

”TEEN Challenge este locul în care m-am dus să predau și am ajuns să învăț. Despre oameni, despre consecințele vieții, despre putere și, mai ales, despre responsabilitate. Am aflat că orice se poate schimba, atâta timp cât ai încredere și destulă voință. Unii ar spune că poate e neșansă sau ghinion, că nu alegem circumstanțele, că nu alegem oamenii care ne înconjoară, dar noi alegem să fim aici să ajutăm, chiar dacă suntem prieteni sau părinți, mi se pare că TEEN este locul în care s-au adunat cei mai frumoși oameni, care sunt o inspirație”, a spus ea.

Citește și: Andreea Marin și fiica ei, una mai elegantă ca cealaltă, amândouă premiate la o gală. Înaltă, cu ochi magnetici, Violeta e o apariție

În timpul galei, Violeta Bănică a defilat pe podium de mai multe ori, schimbând diferite ținute. De fiecare dată a pășit încrezătoare și a zâmbit în fața camerelor, ceea ce i-a impresionat pe fanii mamei ei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Văd energia mamei! Absolut minunată!”, „Minunată, jovială!”, „Ai o frumusețe!”, „Superbă!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.

Violeta Bănică știe deja ce carieră vrea să urmeze

Se apropie rapid momentul în care Violeta va pleca de acasă și va lua viața în piept. Unicul copil al Andreei Marin are deja câteva realizări în palmares, pe care să le treacă în CV, dar și planuri mari în tolbă. 

„Mama mea mi-a zis să fac ceva serios și apoi să aleg ceva distractiv. Nu am înțeles ce a spus până nu am realizat. Există meserii un pic mai grele de făcut, pentru oameni cu potențial mai mare, apoi există meserii mai ușoare, dar nu o zic ca să judec pe cineva. Doar că mi-am dat seama că mama mea crede în mine atât de mult, încât pot să aleg ceva care necesită mai mult efort și implicare, mai ales pe partea asta academică. Am început să mă interesez, m-am îndreptat spre Drept. Aș vrea să plec în străinătate, dar nu spun nu dacă aș rămâne aici”, a declarat Violeta Bănică pentru Playtech.

Citește și: Violeta, îndrăgostită la 16 ani. Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică a făcut publice primele imagini cu iubitul ei

Deși este atât de tânără, Ana Violeta demonstrează că este înzestrată cu destul curaj. Vrea să plece departe, în America. Speră ea să se mute alături de una dintre cele mai apropiate persoane, fratele ei vitreg, Radu Ștefan Bănică

ana violeta banica si radu stefan banica
Ana Violeta și fratele ei, Radu Ștefan Bănică / Foto: Instagram

"Dacă aș pleca în străinătate la studii, nu aș putea fi însoțită, dar visul este să își țină Ștef promisiunea, că ne vom muta împreună. La 9 ani am făcut acest plan, să mergem în New York împreună, să ne mutăm acolo. Nu știu dacă se va ține de promisiune, dar vedem. Fratele meu a fost tot timpul unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, mai ales pentru că nu mă minte. Nu suport minciuna și tot timpul mi-a zis să fiu la locul meu, dar să fiu eu. Tot timpul am învățat să fiu naturală. El mi-a zis să stau mereu dreaptă, să nu stau cocoșată și mereu mă gândesc la el. Înainte să fac ceva, mereu mă gândesc înainte, pentru că suntem persoane publice și contează imaginea, dar, în general, tot ce fac fac cu familia sau cu acordul lor sau pur și simplu în scop de voluntariat sau activism. La școală nu am fost niciodată privită altfel, pentru că am crescut cu majoritatea colegilor încă de la creșă, așa că m-au cunoscut pe mine, Violeta, nu fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică”, a mai spus adolescenta.

Recent, Ana Violeta a dezvăluit că simte fiorii iubirii. Aceasta a pus un clip de câteva secunde pe Insta Story, în care apare alături de un adolescent. Cei doi privesc într-o oglindă, după care tânărul o ia în brațe și o sărută.

„Te iubesc, George!”, a mai scris ea. 

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri