ana violeta banica si radu stefan banica
Actualitate

Ana Violeta și fratele ei, Radu Ștefan Bănică / Foto: Instagram

Violeta Bănică și fratele ei, Radu, ca desprinși din povești, la o gală prezentată de Andreea Marin. Eleganți, superbi și uniți

Violeta, fiica Andreei Marin, și Radu, fratele ei vitreg, au fost oaspeții de onoare la o gală pe care mama ei o ține de 10 ani, Atipic Beauty. Cei doi tineri au fost în centrul atenției. Frumoși, eleganți, îmbrăcați potrivit pentru un eveniment cu ștaif, copiii lui Ștefan Bănică Jr. au fost ca desprinși dintr-o poveste cu prinți și prințese.

Violeta a urcat pe scenă și a ținut un discurs în limba engleză. Îmbrăcată într-o rochie roșie pe un umăr, cu o fundă mare, lungă, elegantă și cu crăpătură, fata de 15 ani a fost o adevărată apariție. A și defilat pe scenă, la brațul fratelui ei. Radu a fost și el extrem de șarmant. A ales să poarte un costum clasic, papion și pantofi perfect lustruiți.

Citește și: Andreea Marin, adevărul despre relația dintre Violeta și fratele ei vitreg: „Sunt foarte legați”

violeta banica si radu stefan banica
Violeta și Radu, ca desprinși din basme / Foto: Instagram

Fiica Andreei Marin, implicată în acțiuni de voluntariat

Mândră și emoționată, Andreea Marin și-a privit fata cu multă dragoste, în timp ce aceasta își rostea discursul, iar după eveniment, adolescenta a acordat primul ei interviu de una singură, în care a vorbit despre activitatea de voluntariat care-i place atât de tare, despre apropierea de credință, dar și despre ce și-ar dori să facă după terminarea liceului.

"Mă bucur să fiu aici, că pot fi parte din acest proiect. Sunt voluntar și pe lângă acest lucru, mai fac voluntariat în mai multe centre. De exemplu, fac voluntariat într-un centru de reabilitate pentru adolescenți. E o pasiunea de a mea și, sincer, mă bucur să văd atâția oameni care se adună pentru o cauză atât de nobilă. Mama mi-a arătat centrul și am început să merg în fiecare săptămână. La început mi s-a părut un chin. După, am realizat că nu-mi dădeam interesul, nu vorbeam cu oamenii de acolo. În momentul în care mi s-au deschis și le-am aflat poveștile, mi s-a schimbat viața. Am început să merg duminica la biserică. E extraordinar ce poate face credința în viața unui om. Mi-a dat speranță, mi-a luat frica de a încerca lucruri noi, mi-a dat abilitatea de a fi cea mai bună variantă a mea și mă bucur atât de tare că am descoperit această parte", a spus Violeta în interviul acordat Antena Stars.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Copiii cei mari ai lui Ștefan Bănică au impresionat internetul cu frumusețea, naturalețea și relația lor. Și mamele lor au fost lăudate

Ana Violeta Bănică, despre relația cu celebra ei mamă, Andreea Marin: "Întotdeauna îi spun orice"

andreea marin si fiica ei, violeta
Violeta este cea mai mare mândrie a Andreei Marin. / Foto: Instagram

Despre planurile ei legate de studii și profesia pe care și-ar dori să o urmeze, Violeta Bănică a spus: "Momentan mă îndrept spre Drept sau Actorie. Am mai multe pasiuni și încerc să descopăr ce îmi place cel mai mult. La fel și cu universitatea, e un proces complicat. Ne gândim în America, Europa, mai aproape de casă, mai departe".

Relația cu celebra ei mamă este una foarte bună, Andreea și Violeta fiind și foarte bune prietene. Tocmai de aceea, pentru că este tratată cu deschidere și empatie, copila are încredere să-i dezvăluie mamei tot ce o apasă.

"În doi ani îi pleacă puiul de acasă, ceea ce mă întristează foarte tare. Dar e momentul, trebuie să-mi descopăr viața, să văd ce pot să fac și să mă distrez. Mama este o persoană foarte rațională, este foarte logică. Îmi permite să fac lucruri cu o anumită limită și mi se pare normal. Apreciez faptul că avem o relație atât de apropiată și că vorbim despre toate lucrurile care ar putea să mă deranjeze. Mi se pare că e o mamă foarte bună. Întotdeauna îi spun orice. Normal că e prietena mea, suntem una și aceeași", a mai spus Ana Violeta Bănică pentru sursa citată.

Citește și: Andreea Marin are numai cuvinte de laudă despre fiica ei. Violeta i-a oferit un motiv de mândrie: “S-a calificat în faza peste hotare”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?