Three Generations of Presley's Hand and Footprint Ceremony, TCL Chinese Theater, Los Angeles, California, USA - 21 Jun 2022
Actualitate

Lisa Marie Presley. Profimedia

A murit Lisa Marie Presley. Fiica lui Elvis avea 54 de ani

Cântăreaţa Lisa Marie Presley, fiica regelui rock 'n' roll-ului Elvis Presley, a murit joi la vârsta de 54 de ani, potrivit presei americane care citează familia sa, transmite AFP.

"Cu inima plină de durere trebuie să împărtăşesc vestea devastatoare: draga mea fiică Lisa Marie ne-a părăsit", a confirmat mama ei, Priscilla Presley, într-un comunicat trimis revistei People.

Fiica "Regelui" fusese transportată de urgenţă la spital, joi dimineaţă, potrivit unui mesaj postat mai devreme tot de mama ei pe reţelele sociale.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ea a fost plasată în comă artificială, sub asistenţă respiratorie, în urma unui stop cardiac, potrivit TMZ care a citat surse anonime.

Lisa Marie Presley era în stare de "inconştienţă" când menajera a descoperit-o joi dimineaţă la ea acasă, în Calabasas, o suburbie de lux a Los Angelesului, mai arată TMZ.

Fostul ei soţ Danny Keough, care locuieşte pe aceeași proprietate, a fost cel care a resuscitat-o până la sosirea paramedicilor care au transportat-o la spital.

Sursele anonime au declarat pentru TMZ că Lisa Marie Presley nu a încercat să se sinucidă.

"Era cea mai pasionată, puternică şi iubitoare femeie pe care o cunosc", a salutat mama ei în comunicatul pentru People, cerând să fie respectată intimitatea familiei şi mulţumind fanilor pentru "dragostea şi rugăciunile" lor.

Fără a confirma identitatea pacientei, pompierii din Los Angeles au indicat presei că echipele lor au avut grijă de o femeie în vârstă de peste cincizeci de ani care a suferit un stop cardiac în jurul orelor 10.30.

Solicitat de AFP, un ataşat de presă al Lisei Marie Presley nu a răspuns imediat, arată Agerpres.

Cântăreaţa a asistat marţi, alături de mama ei Priscilla Presley, la ceremonia Globurilor de Aur, în cursul căreia actorul Austin Butler a câştigat premiul pentru cel mai bun actor într-un film dramatic graţie rolului interpretat în pelicula "Elvis".

80th Annual Golden Globe Awards, Inside, Beverly Hilton, Los Angeles, USA - 10 Jan 2023
Priscilla Presley, Austin Butler, Lisa Marie Presley. Profimedia

Actorul, a cărui interpretare a fost apreciată la nivel mondial, a spus în timpul discursului său de pe scenă:

"Vă mulţumesc că mi-aţi deschis inimile, amintirile, casa voastră. Lisa Marie şi Priscilla, vă iubesc pentru totdeauna".

Lisa Marie Presley a fost singurul copil al lui Elvis

Lisa Marie Presley a fost singurul copil al lui Elvis. Ea a controlat anterior Elvis Presley Enterprises, dar, în 2005, şi-a vândut cea mai mare parte a acţiunilor unei firme de capital privat.

Ea a păstrat controlul asupra Graceland, proprietatea din Memphis, Tennessee pe care o deţinea tatăl său şi unde a fost găsit inconştient în august 1977, înainte de a fi dus la spital, iar apoi moartea lui să fie atribuită unui atac de cord.

Rapoartele toxicologice în cazul lui Elvis Presley au relevat niveluri crescute de droguri în organism.

Lisa Marie Presley a lansat trei albume în cariera sa.

A fost căsătorită cu Danny Keough, iar din mariajul lor au rezultat doi copii: fiul Benjamin și fiica Riley (32 de ani), actrița care a jucat în "Mad Max: Fury Road". Lisa și Danny au divorțat în 1994. 

Din căsnicia cu Michael Lockwood le avea pe gemenele Harper și Finley (13 ani).

Lisa a mai fost căsătorită cu Nicolas Cage și Michael Jackson.

Lisa, devastată de moartea fiului ei care s-a sinucis în iulie 2020

Fiul ei, Benjamin, a murit în iulie 2020, după ce s-a împușcat.

Lisa a fost extrem de afectată de pierderea fiului ei. Mai multe surse au declarat atunci pentru Deadline: „Are inima zdrobită, e de neconsolat, este devastată, dar încearcă să rămână puternică pentru gemene și pentru fiica ei cea mare, Riley”.

Purtătorul de cuvânt al Lisei a adăugat că aceasta „l-a adorat pe acel băiat” care „a fost dragostea vieții ei”.

Graceland still going strong as the new Elvis movie is released
Lisa Marie Presley, Benjamin Keough. Profimedia

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri