Graceland still going strong as the new Elvis movie is released
Actualitate

Lisa Marie Presley, Benjamin Keough. Profimedia

Fiica lui Elvis Presley: Moartea băiatului meu m-a dărâmat. Nu voi putea trece niciodată peste asta. Doliul nu încetează nicicând

Într-un eseu pentru People, de Ziua Națională a Conștientizării Durerii, Lisa Marie Presley a vorbit pentru prima dată despre impactul devastator pe care l-a avut asupra sa moartea băiatului ei. Fiica lui Elvis a mărturisit că nu va trece niciodată peste sinuciderea lui Benjamin Keough și a dezvăluit că prietenii au încetat dintr-un anumit punct să o mai viziteze pentru că se așteptau ca ea să meargă mai departe: „Viața mea a fost detonată de dispariția lui”.

Benjamin s-a împușcat în vila familiei sale, în iulie 2020, la vârsta de 27 de ani, după o ceartă cu iubita lui. Autopsia a arătat că avea cocaină și alcool în organism la momentul decesului.

Anterior, tânărul a încercat să-și ia viața cu șase luni înainte, apoi a petrecut trei săptămâni la reabilitare. De-a lungul vieții, Keough s-a internat de mai multe ori la dezintoxicare, dar nu a reușit niciodată să încheie programul de acolo.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Benjamin era fiul Lisei din căsnicia cu primul ei soț Danny Keough, cu care mai are o fată, Riley Keough. Mariajul a ținut din 1988 până în 1994.

Lisa Marie mai are două fiice, gemenele Finley și Harper, cu Michael Lockwood, de care a divorțat recent.

Lisa Marie Presley: Doliul nu încetează, nu dispare în niciun sens

„Astăzi este Ziua Națională a Conștientizării Durerii și, din moment ce trăiesc în realitatea îngrozitoare a strânsorilor sale necruțătoare de la moartea fiului meu în urmă cu doi ani, m-am gândit să împărtășesc câteva lucruri despre durere pentru oricine este interesat. Dacă nu pentru a te ajuta pe tine, poate pentru a ajuta pe altcineva care este îndurerat”, a început Presley eseul ei.

Ea a precizat că nu este un „subiect confortabil” de vorbit și poate fi greu de înfruntat, dar a subliniat că pentru a face și cel mai mic „progres” în acest sens, trebuie să discute despre el. „Îmi împărtășesc gândurile în speranța că într-un fel vom putea schimba asta”, a adăugat ea, înainte de a afirma că este singurul lucru pe care a ajuns să-l învețe.

„Doliul nu încetează, nu dispare în niciun sens, la un an sau la x ani de la pierderea unui om drag. Durerea este ceva ce va trebui să porți cu tine pentru tot restul vieții, în ciuda a ceea ce anumiți oameni sau cultura noastră vor să credem. Nu „treci peste asta”, nu „treci mai departe”, punct”, a mai spus ea.

Citește și: Lisa Marie Presley, apariție rară în public, la premiera filmului Elvis. Nu a mai pășit pe covorul roșu după ce și-a pierdut fiul

premiera film elvis
Riley Keough, Lisa Marie Presley și Priscilla Presley, la premiera filmului "Elvis". / Foto: Profimedia

Lisa Marie Presley: Dacă ești incredibil de norocos, câțiva vor păstra legătura cu tine după prima lună sau cam așa ceva

Durerea este „incredibil de solitară” și în timp ce oamenii își arată sprijinul „pe moment”, ei se întorc curând la propriile lor vieți „și se așteaptă să faci același lucru”, a mai notat ea.

„Dacă ești incredibil de norocos, câțiva vor păstra legătura cu tine după prima lună sau cam așa ceva. Din păcate, acesta este un adevăr rece și dur pentru majoritatea.”

„Așa că, dacă cunoașteți pe cineva care a pierdut o persoană dragă, indiferent de cât timp a trecut, vă rog să-l sunați pentru a vedea cum se simte. Mergeți să-i vizitați pe cei aflați într-o astfel de situație, ei chiar vor aprecia, mai mult decât vă puteți imagina...'

Presley a continuat mărturisind că se consumă din cauza pierderii în fiecare zi și că un grup de sprijin cu oameni care au trecut prin aceeași încercare a ajutat-o cât de cât.

„Nimic, absolut NIMIC nu înlătură durerea, dar grupul de sprijin te poate ajuta uneori să te simți puțin mai puțin singur”, a spus ea.

Elvis Presley

Lisa Marie Presley: Benjamin „semăna cu bunicul său în atât de multe feluri, încât m-a speriat”

Lisa a afirmat că s-a confruntat cu pierderea și durerea de la vârsta de nouă ani, când tatăl ei, Elvis Presley, a murit, adăugând că Benjamin, „semăna atât de mult cu bunicul său în atât de multe feluri, încât chiar m-a speriat”.

Vezi și: Priscilla Presley, adevărul despre căsnicia cu Elvis: Știam în ce intru pentru că l-am cunoscut de la o vârstă fragedă

„Este o alegere să continui, una pe care trebuie să o fac în fiecare zi și una care este în mod constant cel puțin provocatoare,... Dar merg mai departe pentru fetele mele”, a mai spus ea.

„Merg mai departe pentru că fiul meu mi-a arătat foarte clar în ultimele sale momente că îngrijirea surorilor lui mai mici era printre preocupărilor sale. Le-a adorat pe fete și ele pe el.”, a conchis Presley.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri