sharon bulmer
Actualitate

Sharon Bulmer a renunțat la o relație de 29 de ani pentru un bărbat care s-a dovedit a fi doar un escroc. / Foto: Profimedia

A renunțat la o relație de 29 de ani și la economiile de-o viață pentru un escroc care a cucerit-o cu pozele unui ministru leton

Sharon Bulmer, o femeie de 51 de ani din Manchester, a decis să pună capăt unei relații vechi de 29 de ani, după ce s-a îndrăgostit de un bărbat care a abordat-o pe Facebook. Mare i-a fost mirarea ca în timp să descopere că cel pe care-l considera partenerul perfect era doar un escroc căruia i-a trimis aproape 100.000 de euro și care o păcălea cu fotografiile ministrului Apărării din Letonia, Artis Pabriks.

Aproape doi ani a fost Sharon implicată în ceea ce credea că este relația vieții ei, până să descopere că a fost mințită și furată. În mai 2020, un bărbat s-a strecurat cu un mesaj în contul de Facebook al femeii, mărturisindu-i că se simte singur, că soția i-a murit și că avea nevoie de cineva cu care să vorbească.

Citește și: Cea mai mare bucurie și tragedia vieții ei, ambele într-o zi. Povestea femeii care și-a pierdut soțul la câteva ore după ce a născut

Artis Pabriks

Așa s-a legat o conversație care s-a transformat în ore nesfârșite în fața calculatorului sau a telefonului. Pentru a o fermeca pe englezoaică, escrocul i-a trimis poze cu el, însă, fără ca femeia credulă să știe, imaginile primite erau furate de la ministrul Apărării din Letonia. După ce i-a câștigat încrederea victimei sale, bărbatul a început să se plângă că are nevoie de bani pentru facturi la spital sau pentru zboruri, pentru a merge să o vadă.

Mama a doi copii l-a crezut pe presupusul iubit și i-a trimis toate economiile sale de 50.000 de euro, peste care a mai adăugat alți bani luați cu împrumut. În total, 80.000 de lire sterline, adică peste 95.000 de euro, scrie Daily Mail.

Escrocul s-a dat drept cetățean american și folosea pozele ministrului Apărării din Letonia

"Mi-a cerut să-l ajut, așa că am făcut-o, dar de-a lungul timpului am ajuns cu datorii imense și am cedat presiunii. Am vrut foarte tare să-l ajut. Știu că am fost fraieră, dar astfel de lucruri facem pentru dragoste", a declarat păcălita pentru presa britanică.

Citește și: Are doar 10 ani și propria afacere. Povestea unei fetițe care ar putea să nu muncească o zi din viața ei de adult

Persoana din spatele contului s-a dat drept cetățean american. Acesta i-a spus lui Sharon că se numește Murphy Townsend, că este din Washington DC și că are o fiică de 17. Mai mult, pentru a face povestea mai credibilă și a avea motive pentru care să-i ceară banii, Murphy i-a spus că este militar și că a fost trimis în Rakka, Siria. Tocmai de aceea, de fiecare dată când iubita îi cerea să vorbească prin apel video, bărbatul spunea că regulile din armată nu-i permit să facă asta.

Când Sharon a luat legătura cu autoritățile din SUA pentru a se interesa de soarta iubitului ei, a descoperit că nu exista niciun Murphy Townsend și că economiile ei și visul de a-și duce copiii în vacanță la New York s-au sfârșit.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri