Cassidy Flynn-Troy
Actualitate

O tânără de 22 de ani s-a ales cu arsuri solare pe picioare după ce a fost la un festival de 4 zile. / Foto: Profimedia

A stat prea mult la soare, s-a ales cu halucinații, iar picioarele i s-au umplut de umflături. "N-am simțit niciodată dureri mai mari"

O tânără australiancă a trecut printr-o experiență groaznică din cauză că a stat prea mult la soare. Cassidy (Cas) Flynn-Troy, în vârstă de 22 de ani, și-a spus povestea în presa internațională.

Cassidy vrea să tragă un semnal de alarmă cu privire la statul prelungit în soare. Aceasta s-a ales cu arsuri solare atât de puternice, încât picioarele i-au fost acoperite de bășici mari și dureroase, care au făcut-o să arate ca un "extraterestru", după cum ea însăși a spus. Mai mult, începuse să aibă și halucinații.

Citește și: Ce a pățit o fată care a adormit pe plajă. Când s-a trezit, nici sora ei nu a recunoscut-o: “M-am îngrijorat că voi arăta așa mereu”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Am avut cele mai mari dureri pe care le-am simțit vreodată", a spus blonda despre incidentul avut în ultima zi a lui 2023, după ce a fost la un festival de muzică de patru zile din orașul australian Victoria.

În ciuda faptului că-și dăduse cu cremă cu factor de protecție solară, Cas a suferit arsuri de gradul doi. "Îmi amintesc că mă întrebam de ce mă dor picioarele. Le simțeam fierbinți și erau umflate. Îmi țineam materialul pantalonilor să nu mă atingă pentru că picioarele erau sensibile", a spus ea. A crezut că totul este din cauza faptului că a dansat trei zile la festival, dar când s-a uitat la pielea de pe picioare, a văzut că era foarte roșie. "Picioarele erau atât de roșii de parcă mersesem prin foc și îmi ieșea aburi din ele. Eram într-o stare de șoc și panică", a mărturisit ea. Deși temperatura aerului nu a depășit 24 de grade, cele câteva zile de stat continuu la soare i-au pus capac, mai ales că nu se hrănise și hidratase corespunzător.

Citește și: Beneficiile cremei de protecție solară. De ce ar trebui să folosim întotdeauna o cremă cu SPF înainte să ieșim din casă

Cas Flynn-Troy
Picioarele arse de soare ale lui Cas Flynn-Troy / Foto: Profimedia

Alarmată, s-a dus la cortul medical, unde i s-au administrat pastile de durere și i s-a dat cu apă foarte rece pe picioare. 

Când s-a întors acasă, însă, pe lângă faptul că se simțea extrem de obosită, îi apăruseră bășici imense pline cu lichid. "Era groaznic de urât. Bășicile erau enorme. Zici că aveam un extraterestru pe picioare". A mers la spital, unde medicii i-au drenat zonele cu probleme. 

"Nu aș fi crezut că așa ceva se poate întâmpla. Aveți grijă cu razele UV chiar și când plouă", i-a atenționat ea pe toți.

Citește și: Primul om cu transplant de față și de mâini și-a găsit dragostea. A avut arsuri pe 80% din corp, a supraviețuit și acum e fericit

Etichete: soare , arsuri solare

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri