ashley ness
Actualitate

Ashley a trăit șocul vieții sale când a aflat că e însărcinată cu două perechi de gemeni. / Foto: GoFundMe

A trăit șocul vieții ei când a aflat că e însărcinată cu două perechi de gemeni identici: "Va fi o nebunie". Cum o ajută prietenii

Ashley Ness şi-a vizitat în februarie ginecologul, pentru a-şi reînnoi reţeta de anticoncepţionale, însă nu se aştepta deloc la vestea pe care a primit-o. "Voi avea gemeni?", i-a răspuns Ness, în vârstă de 35 de ani, medicului, iar răspunsul său a fost "Nu știu, dragă", apoi a ieșit din cameră.

"Am stat singură în cameră, panicată, și mă întrebam: Ce se întâmplă? Ce a văzut? Am simțit că au trecut 20 de minute. Ar fi putut să fie o oră", a povestit Ness pentru People. "Apoi a intrat din nou și a întrebat: 'Ai spus cuiva că vei avea gemeni?', iar eu am întrebat: 'De ce?'. A pornit din nou ecografia şi a spus: 'Dragă, de fapt sunt patru copii aici'", a mai adăugat tânăra despre momentul pe care nu-l va uita niciodată.

Testele ulterioare au dezvăluit patru bebeluși în doi saci de placentă, indicând două seturi de gemeni identici - o raritate de "1 la 10 milioane", după cum a spus Dr. Ahmet Baschat. "Ar fi trebuit să joace la loterie, este atât de norocoasă, ar fi foarte bogată", a mai adăugat medicul.

"Este o sarcină cu risc ridicat. Vedem o mulțime de lucruri rare, dar este prima dată când aud așa ceva în întreaga mea carieră", a spus Baschat, medic care lucrează în domeniu de 30 de ani. 

Citește și:Secretele gemenilor care au murit la șase zile diferență. Frații Bogdanoff, viață la castel, operații estetice și relații controversate

Femeia a rămas cu greu însărcinată

Mama este o coafeză cu jumătate de normă, care împarte o casă cu trei dormitoare în Taunton, Massachusetts, cu fiica ei de 8 ani, Chanel, cu iubitul ei, Val, 47 de ani, mecanic de motoare mici, și cei doi fii mai mici ai acestuia, Isaiah, 10 ani, și Zayden, 7 ani.

Pe drumul spre a rămâne însărcinată, Ness a suferit patru avorturi spontane. "Am acceptat într-un fel că am fost binecuvântată cu un singur copil și i-am luat băieții lui ca fiind ai mei. Așa că am zis că viața mea este completă, fără să mă aștept vreodată să aflu că voi avea un alt copil. După toate cele întâmplate, vestea a venit ca un mare șoc", a declarat ea.

Primul ei gând a fost "Sunt gemeni. Este un lucru obișnuit". Într-adevăr, gemenii sunt un lucru obișnuit în familia ei. Mama ei a avut frați gemeni, bunicul ei a fost un geamăn, iar mătușa ei a avut gemeni. Mama iubitului ei este, de asemenea, dintr-o pereche de gemeni, iar sora lui a avut gemeni.

Citește și: Are 32 de ani, cinci copii și un corp perfect. Chontel Duncan și-a sculptat trupul în două luni de când a născut gemeni

Un consult ulterior cu specialiștii în medicină fetală a dezvăluit că un set de gemeni va fi de sex masculin, iar celălalt de sex feminin. Este o descoperire bucuroasă care nu maschează în totalitate anxietatea lui Ness de a avea două perechi de copii care vor arăta la fel.

"A fost cu adevărat doar o binecuvântare după o binecuvântare. O să uit cine este cine. O să fie o nebunie", a mai spus Ashley.

Prietenii au organizat o strângere de fonduri pentru a ajuta familia să se descurce cu cheltuielile

Prietenii au intervenit pentru a ajuta financiar familia. "Costul mediu pentru a crește un copil este de 17.000 de dolari pe an", au scris ei pe o reţea de socializare.  În urma postării s-au strâns peste 6.500 de dolari. "Costul mediu pentru cvadrupleți este de peste 68k. Aceste cheltuieli nu includ tratamentele specializate pentru prematuri. Bebelușii urmează să se nască în octombrie. Cu toate acestea, pentru sănătatea și bunăstarea lui Ashley și a bebelușilor ei, cel mai probabil vor fi aduși pe lume la mijlocul lunii august. Aceasta nu se poate întoarce la serviciu, deoarece aceste mici miracole vor avea nevoie de îngrijire non-stop în cea mai mare parte a primului lor an", se arată pe pagina de GoFundMe, unde s-a organizat o strângere de fonduri pentru a ajuta familia să se descurce cu cheltuielile.

Citește și: O femeie de 37 de ani, mama unei perechi de gemeni, a născut zece copii. Soțul ei, declarații emoționante: ”Sunt fericit!”

Ness a ales deja numele pentru cei patru copii. Păstrând o tradiție de familie care începe numele cu CH, ea a decis că cele două fete vor fi Chesley și Chatham, iar cei doi băieți vor fi Chance și Cheston.

"Sora mea a început de fapt toată chestia asta și a avut trei copii ale căror nume încep cu C-H. Așa că atunci când m-am îndrăgostit de numele fiicei Chanel, am zis: 'Perfect, este un nume cu C-H'. Putem să continuăm așa. Și apoi, când am aflat că voi avea patru, am zis: 'Oh, nu-l schimb acum'. A fost o provocare să găsim patru nume", a mai povestit Ashely Jess despre aventura vieții ei.

Foto: GoFundMe

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri