Victoria Beckham
Actualitate

A venit mahmură la o conferință de presă. Episodul din era Spice Girls pe care Victoria Beckham vrea să îl uite

Perioada Spice Girls a luat sfârșit de mult, însă Victoria Beckham nu uită  împărtășească fanilor câteva momente din culise, neștiute de nimeni, spre amuzamentul acestora.

Vedeta a vorbit despre o conferință de presă, din anul 1997,  la care a participat cu celelalte colege din trupa Spice Girls, spunând era foarte mahmură.

Conferință de presă a avut loc în Brazilia, iar în videoul care circulă pe internet, putem vedea expresia abătută a Victoriei, spre deosebire de cea a celorlalte membre din trupă, care răspund zâmbitoare la întrebări. Tot în video, observăm cum Victoria Beckham își pune capul în mâini, iar la scurt timp părăsește scena, înaintea celorlalte fete, clar afectată de efectele mahmurelii.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media



Citeşte şi: Olivia Wilde, apariție rară. Cum a fost surprinsă la doar câteva zile de când își îmbrățișa fostul partener

Acest lucru s-a întâmplat după ce un artist, pe nume SaintHoax, a postat pe Instagram o captură foto cu expresiile Victoriei Beckham din timpul conferinței, cu titlul: " Victoria sunt eu în timpul fiecărui apel pe Zoom."

Postul a devenit un meme viral, iar Victoria, amuzată de acesta, l-a distribuit printr-un story pe Instagram, adăugând și o explicație: "În apărarea mea, eram foarte mahmură."



Citeşte şi: 
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, apariție inedită la primele ore ale dimineți. Fanii au reacționat imediat:”Sunteți grozavi!”

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri