AARP's 15th Annual Movies For Grownups Awards - Inside
Divertisment

Michael Douglas, Catherine Zeta-Jones. foto: Getty Images

Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, apariție inedită la primele ore ale dimineții. Fanii au reacționat imediat:”Sunteți grozavi!”

Catherine Zeta-Jones reușește să se mnețină într-o formă de invidiat, în ciuda faptului că are 51 de ani, iar de curând și-a surprins fanii cu o imagine inedită în care apare alături de soțul ei.

Citește și: Catherine Zeta-Jones, mesaj emoționant în memoria socrului ei. Imaginea făcută publică i-a surprins pe fani: ”Ai fost favorita lui!”

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas sunt căsătoriți de 20 de ani, însă cei doi se iubesc în continuare. Mai mult de atât, cei doi obișnuiesc să petreacă timp împreună, iar de curând actrița le-a arătat fanilor cum se bucură de momentele libere.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Într-o fotografie făcută publică pe contul personal de socializare, Catherine apare alături de soțul ei, Michael Douglas, care poartă o cămașă lejeră.

Imaginea inedită a atras mii de aprecieri, dar și comentarii: ”Formați un cuplu grozav. Sunteți foarte cool.”/ ”Arătați fantastic!”.

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas sunt căsătoriți de 20 de ani

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas sunt căsătoriți de 20 de ani, însă relația lor a fost, fără doar și poate, un adevărat rollercoaster. Cei doi s-au despărțit în 2013, dar un an mai târziu s-au împăcat. Înainte, însă, au avut de înfruntat diagnosticul de cancer al lui Michael, dar și pe cel de tulburare bipolară al Catherinei. Au reușit, însă, să rămână împreună, iar ce i-a ținut uniți a fost prietenia.

Citește și: Filme cu Moș Crăciun. Cele mai frumoase producții în care cei mici se bucură de magia Crăciunului

”Ne-au spus mulți că nu vom rezista. Dar a fost o călătorie frumoasă a unei dragoste reale și a unei prietenii. Am fost suficient de norocoasă să mă căsătoresc cu prietenul meu cel mai bun și am fost împreună la bine și la rău. Secretul e să fii blând cu celălalt. Să-ți păstrezi umorul.”, a mărturisit Catherine, potrivit Mirror.

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones s-au căsătorit în 2000 și au împreună doi copii: Dylan (20 de ani) și Carys (17 ani).

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri