Scrisoarea pe care Meghan Markle i-ar fi trimis-o regelui Charles
Actualitate

Scrisoarea pe care Meghan Markle i-ar fi trimis-o regelui Charles / Getty Images, Profimedia Images

Abia acum s-a aflat. Scrisoarea pe care Meghan Markle i-ar fi trimis-o regelui Charles după interviul acordat celebrei Oprah Winfrey

Meghan Markle i-ar fi trimis o scrisoare lui Charles, tatăl prințului Harry, în cadrul căreia și-a exprimat îngrijorările cu privire la prejudecăţile subconştiente din  din familia regală, potrivit unor surse citate de jurnaliștii de la The Telegraph.

Cu doar două săptămâni înainte de ceremonia de încoronare a regelui Charles apar noi informații despre tensiunile din familia regală. Potrivit unor surse, Meghan i-ar fi trimis o scrisoare socrului ei, acum regele Charles, în care și-a exprimat îngrijorările cu privire la prejudecățile existente în familia regală. 

Citește și: Prințul Harry, criticat dur de o jurnalistă. Motivul pentru care ar fi acceptat să vină la ceremonia de încoronare a regelui Charles

Scrisoarea a fost trimisă la scurt timp după ce prințul Harry și Meghan Markle i-ar fi acordat interviul celebru realizatoarei Oprah Winfrey, în cadrul căreia au dezvăluit că un membru al familiei regale și-a arătat îngrijorarea cu privire la culoare pielii lui Archie.

Mai mult de atât, scrisoarea ar fi fost trimisă ca răspuns al uneia pe care ar fi primit-o de la regele Charles, atunci cunoscut sub numele de prințul de Wales. În cadrul acesteia, el ar fi mărturisit că este trist din cauza tensiunilor din familie.

În plus, potrivit sursei citate, se crede că Charles este singurul membru al familiei regale care a vorbit cu Meghan după interviul acordat lui Oprah.

Citește și: Regele Charles, un nou gest de pace față de prințul Harry și Meghan Markle. Ce a făcut cu doar câteva săptămâni înainte de încoronare

Surse citate de jurnaliștii de la The Telegraph menționează că în scrisoare a respectivă este trecut și numele persoanei care a făcut remarcile malițioase cu privire la culoarea pielii lui Archie, dar și faptul că Meghan și Charles s-au pus de acord că acestea n-au fost rău intenționate. În plus, ei nu și-au dorit să acuze persoana respectivă de rasism, ci doar să discute despre tensiunile existente.

Totuși, ducesa de Sussex nu a simţit că a primit un răspuns satisfăcător la preocupările sale, iar unele voci au susținut că acest schimb de scrisori ar fi motivul pentru care ea nu și-a dorit să participe la ceremonia de încoronare. Informația a fost, însă, dezmințită. 

"Ducesa de Sussex îşi vede de viaţa ei în prezent, nu se gândeşte la corespondenţa de acum doi ani legată de conversaţii de acum patru ani", a reacţionat iritat un purtător de cuvânt al lui Meghan.

"Orice sugestie contrară este falsă şi, sincer, ridicolă. Încurajăm presa tabloidă şi diverşi corespondenţi regali să înceteze circul obositor pe care doar ei îl creează", a adăugat reprezentantul soţiei prinţului Harry.

Meghan Markle va rămâne în SUA în timpul ceremoniei de încoronare

Meghan Markle preferă să rămână alături de cei doi copii, Archie și Lilibet, în California, în loc să participe alături de soțul ei și de rudele lui la încoronarea socrului ei ca rege al Marii Britanii. Mai mult, în 6 mai, ziua ceremoniei, Archie împlinește patru ani, așa că ocazia nu va rămâne nesărbătorită.

Citește și: Reacția lui Meghan Markle atunci când a fost întreruptă în timpul unui interviu. Imaginile sunt virale

meghan markle și printul harry
Meghan Markle și prințul Harry / Foto: Profimedia

Prietenul ducilor de Sussex, Omar Scobie, a afirmat că ziua de naștere a lui Archie "a fost un factor în decizia cuplului" de a se împărți între evenimentul din Marea Britanie și petrecerea de acasă. Mai mult, apariția lui Harry la încoronare va fi una de scurtă durată, mai degrabă "o călătorie rapidă în Marea Britanie", semn că tensiunile dintre el și restul familiei nu s-au domolit.

Un purtător de cuvânt de la Palatul Buckingham a transmis, în mod oficial: "Palatul Buckingham este încântat să confirme că ducele de Sussex va lua parte la ceremonia de încoronare de la Westminster Abbey, din 6 mai. Ducesa de Sussex va rămâne în California alături de prințul Archie și prințesa Lilibet".

Citește și: Dorința regelui Charles s-a împlinit. Ce titulatură va avea soția sa Camilla, după ce el va fi încoronat

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri