one tree hill
Actualitate

Bethany Joy Lenz a jucat în serialul "One Tree Hill". / Foto: Profimedia

Actrița Bethany Joy Lenz din serialul "One Tree Hill" a trăit un deceniu într-un cult: "10 ani de recuperare după asta"

Bethany Joy Lenz, devenită cunoscută grație serialului "One Tree Hill", la începutul anilor 2000, a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre viața sa. Astăzi în vârstă de 42 de ani, actrița a povestit că a petrecut un deceniu ca membră a unui cult.

Într-un nou episod din podcastul Drama Queens, pe care-l ține alături de fostele colege din "One Tree Hill", Sophia Bush și Hilarie Burton Morgan, Bethany a spus că speră să poată scrie o carte despre viața ei în cult, pentru a-i ajuta pe alții, scrie Fox News.

Citește și: Diagnosticul crunt primit de o tânără care credea că e doar stresată: „Medicii mi-au dat doar 24 de ore de viață!”

Bethany Joy Lenz
Bethany Joy Lenz, în "One Tree Hill" / Foto: Profimedia

"Mi-ar plăcea să scriu despre experiența mea. Am fost 10 ani într-un cult. Ar fi o experiență valoroasă pe care să o scriu, precum și cea a recuperării, 10 ani de recuperare după asta, așa că sunt multe de spus. Presiunea ca totul să iasă bine și ca totul să fie cu exactitate adevărat, precum și toți oamenii care ar fi implicați... De asemenea, nu știu cât de multe pot spune, întrucât sunt încă sunt persoane și chestiuni legale care fac totul mai complicat", a spus actrița, care nu a vrut să divulge, deocamdată, despre ce cult este vorba. Faptul că a menționat că a avut nevoie de recuperare arată că acei 10 ani nu au reprezentat o perioadă de bun augur pentru ea.

În luna mai a acestui an, Bethany spunea că mulți ani, credința a fost folosită împotriva ei, ca un instrument de manipulare, și că a reînvățat să creadă din nou în Dumnezeu folosind logica, dar lăsând loc și pentru mister.

Citește și: Cea mai tânără câștigătoare din istoria loteriei britanice a ajuns la sapă de lemn. Pe ce a cheltuit aproape 2 milioane de lire

 

 

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri