callie rogers
Actualitate

Callie Rogers, cea mai tânără câștigătoare la loto din Marea Britanie. / Foto: Profimedia

Cea mai tânără câștigătoare din istoria loteriei britanice a ajuns la sapă de lemn. Pe ce a cheltuit aproape 2 milioane de lire

Callie Rogers avea doar 16 ani când a devenit, în 2003, cea mai tânără câștigătoare a marelui premiu la loto, în Marea Britanie. În vâltoarea vârstei și a evenimentului care a luat-o pe nepusă masă, tânăra "a spart" toți banii, ajungând acum să trăiască de la un salariu la altul.

Citește și: O femeie care obișnuia să cerșească ore în șir în fața unei bănci a câștigat premiul cel mare la loterie: ”Spera să-și schimbe viața!”

Nu mai puțin de 1,87 milioane de lire sterline a câștigat Callie Rogers în 2003. Acum doi ani, a declarat falimentul, după ce a făcut alegeri nepotrivite cu banii. Conform Daily Mail, aceasta ar fi cheltuit 18.000 de lire sterline pe implanturi mamare, 300.000 de lire pe haine, jumătate de milion pentru cadouri oferite prietenilor și familiei, dar și sume mari pe petreceri și droguri.

Callie Rogers
Callie Rogers, la 16 ani, când a câștigat la loto. / Foto: Profimedia

Citește și: O femeie de 55 de ani credea că soțul o înșală, după trei decenii de mariaj. Ce se întâmpla, de fapt, cu bărbatul era mult mai grav

La câteva săptămâni după ce a pus mâna pe marele premiu, Callie a intrat într-o relație de cinci ani, în urma căreia au apărut doi copii.

În 2013, la 10 ani de când a devenit milionară peste noapte, tânăra a recunoscut că totul a fost prea mult pentru ea. "Au fost prea mulți bani pentru cineva atât de tânăr. Chiar dacă spui că viața nu ți se va schimba, se schimbă și, deseori, nu în bine. Aproape m-a pus la pământ, dar, din fericire, acum sunt puternică".

În 2021, Callie conducea o mașină de teren, dar aflată sub influența cocainei, a făcut accident. 

Astăzi, Callie Rogers pare că trăiește ca orice om care nu a pus vreodată mâna pe sume cu atât de multe zerouri. Fotografii au surprins-o la volanul unei mașini modeste și făcând cumpărături de la un lanț de supermarketuri cunoscut pentru prețurile reduse. Este mamă și nu are propria ei casă, locuind cu chirie.

Citește și: Un bărbat i-a distrus nunta fratelui său cu un discurs sincer. Mireasa nu se aștepta ca trecutul ei să iasă la suprafață

 

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri