colaj
Actualitate

Actriță britanică, mărturisiri dureroase după ce s-a luptat ani de zile cu dependența de droguri "Aproape am murit"

Danniella Westbrook, o actriță cunoscută în Anglia, a dezvăluit că a fost supusă primei dintre cele patru intervenții chirurgicale de reconstrucţie a feţei, după ce abuzul de droguri a lăsat-o cu chipul desfigurat.

Actriță, în vârstă de 47 de ani, cunoscută pentru show-ul britanic "EastEnders", a vorbit despre tot procesul prin care va trece printr-o serie de fotografii pe Instagram. Aceasta a nevoit facă o operație de reconstrucție de maxilar, după ce osul a început se deterioreze acum trei ani.

De asemenea, obrajii și gingiile sale au început să se descompună din cauza dependenței sale de cocaină și a unei intervenții chirurgicale nereușite, în 2015, care a lăsat-o cu osteoporoză. La acea vreme, a fost nevoită să bea douăsprezece pahare de lapte pe zi, pentru a-și întări oasele înainte de o intervenție chirurgicală reconstructivă extremă pentru a-și repara aspectul de chip supt.

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Citeşte şi: Halle Berry, într-o ipostază imposibil de ignorat. Actrița a pozat provocator îmbrăcată într-un body de leopard

În urma intervenției nereușite starea ei s-a înrăutățit atât de tare încât a dezvoltat și septicemie, luptând să supraviețuiască în spital timp de șapte săptămâni.

Discutând despre momentul îngrozitor din viaţa ei, aceasta a spus: „Aproape că am murit, am avut două perfuzii intravenoase la fiecare braţ, iar apoi mi-au scos dinții toți din nou și mi-au dat această proteză, care mi-a frânt inima pentru că nu era nevoie -mi scoată dinții."

Danniella Westbrook

Danniella Westbrook a dus o luptă publică constantă împotrivă dependenței de droguri și a fost concediată din show-ul britanic, EastEnders, de mai multe ori. Ba mai mult, în anul 2000 a recunoscut a consumat cocaină în valoare de 100.000 de lire sterline. Acest lucru i-a provocat mari schimbări la nivelul feței, lăsând-o aproape desfigurată, motiv pentru care a fost mult timp batjocorită și criticată.

Citeşte şi: Megan Fox, în cea mai scurtă rochie-sacou. Bruneta arată extraordinar la 34 de ani, după trei copii

În postarea de pe instagram, Daniella a adresat și un mesaj despre criticile primite: "„Etapa unu dintre cele patru părți ale intervenției chirugicale care îmi va reconstrui fața și va opri în sfârșit toate criticile."

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Sursă foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri