Megan Fox
Divertisment

Megan Fox, una dintre cele mai fermecătoare actrițe / Foto: Profimedia

Megan Fox, în cea mai scurtă rochie-sacou. Bruneta arată extraordinar la 34 de ani, după trei copii

Megan Fox a avut o apariție seducătoare în emisiunea cântăreței Kelly Clarkson. Aflată într-un tur de promovare a noului său film, thriller-ul în care joacă alături de iubitul său, Machine Gun Kelly, și Bruce Willis, "Midnight In The Switchgrass", actrița a atras toate privirile cu vestimentația aleasă și, mai ales, cu pantofii care ar fi putut pune probleme de echilibru.

Megan Fox

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au regăsit la 18 ani după ce și-au spus adio. „Intenționează să petreacă mai mult timp împreună”

Deși este mămică a trei copii, corpul ei a rămas la fel de sexy și la 34 de ani. Actrița arată minunat în orice ar îmbrăca. De data aceasta, pentru apariția la emisiunea moderată de Kelly Clarkson, Megan a ales să poarte o rochie-sacou cu umeri supradimensionați. Foarte scurtă, ținuta i-a lăsat la vedere picioarele frumos tonifiate, iar pantofii de firmă, cu tocuri impresionante, au făcut-o să pară mult mai înaltă. La cei 1,63m ai ei, actrița din "Transformers" a adăugat 15 cm cu platforma și tocurile cui ale încălțărilor.

pantofi Megan Fox

Megan Fox se iubește cu Machine Gun Kelly, de care s-a îndrăgostit la filmări

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Megan Fox și Machine Gun Kelly formează un cuplu începând de anul trecut, iar vestea oficială a venit în iunie 2020, la o lună după ce vedeta din "Transformers" a cerut divorțul de soțul ei, actorul Brian Austin Green, cu care are trei fii.

Citește și: Megan Fox, purtată pe brațe în fața paparazzilor de Machine Gun Kelly. Imaginile care dovedesc cât de îndrăgostiți sunt

Atunci când Machine Gun Kelly a călătorit în Puerto Rico pentru filmările peliculei "Midnight în the Switchgrass”, alături de Meghan Fox, acesta încă se întâlnea un model în vârstă de 24 de ani, însă actuala lui parteneră i-a intrat rapid în grații și de atunci nu s-au mai despărțit.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri