Harry și William
Actualitate

Harry și William / Profimedia Images

Adevărul despre relația controversată dintre Harry și William: „Primele tensiuni au apărut în urmă cu peste 20 de ani!”

Deși prințul Harry a susținut că își dorește să reia legătura cu familia regală britanică, nu există niciun semn potrivit căruia prințul William va permite acest lucru, cel puțin nu în viitorul apropiat.

În ciuda neînțelegerilor pe care William și Harry le-au avut în ultimii ani, adevărul este că cei doi nu sunt la primul episod de tensiuni. Potrivit Daily Mail, primele discuții între cei doi frați au apărut în urmă cu mai bine de 20 de ani, mai exact în 2002.

Prinții Harry și William
Prinții Harry și William

În acel an s-a descoperit că prințul Harry a fumat cannabis, ceea ce a dat naștere multor „titluri jenante”, el ținând primele pagini ale ziarelor din acea vreme. Fratele său, William, ar fi fost, evident, jenat de acestea, dar valul de controverse nu s-a oprit aici.

Prinții Harry și William

Trei ani mai târziu, Harry a fost în centrul unui alt scandal, întrucât a fost văzut purtând o ținută nazistă la o petrecere dată de Richard Meade.

„Meghan nu a fost motivul principal pentru care prințul Harry a decis să se îndepărteze de familia sa”, scrie Robert Lacey, autorul cărții „Battle of Brothers”.

Citește și: Reacție dură după mesajul transmis de Harry și Meghan Markle pentru Kate Middleton, bolnavă de cancer: Nu are nevoie de consolarea lor

„În ianuarie 2005, în urma scandalului de la petrecerea cu tema „Colonials and Natives”, prințul Harry a fost nevoit să reevalueze implicarea fratelui său. L-a făcut să se simtă înstrăinat. Prietenii spuneau că cei doi nu-și mai vorbeau și au avut o discuție tensionată. Acela a fost momentul când Harry și-a dat seama că joacă rolul de țap ispășitor”, povestea Lacey.

De asemenea, anul trecut, într-un fragment al cărții sale de memorii, Harry povestea cum a ajuns să poarte ținuta respectivă, explicând că a avut de ales între două costume - o uniformă de pilot sau una nazistă.

„I-am sunat pe Willy și Kate, i-am întrebat ce părere au. Uniforma nazistă, au spus”, scria Harry, precizând că atunci s-a dus acasă și a îmbrăcat-o pentru ei.

Citește și: Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer. Prințesa de Wales a anunțat că face chimioterapie: „A venit ca un șoc uriaș”

„Amândoi au urlat. Mai rău decât costumul lui Willy! Mult mai ridicol!”, a relatat ducele de Sussex în volumul său.

La acea vremea, ținuta lui Harry a stârnit un val de proteste, forțând Clarence House să emită rapid o declarație scrisă din partea prințului, prin care acesta își cerea scuze pentru orice ofensă, conform sursei citate.

Prințesa de Wales a vorbit despre diagnosticul primit într-un videoclip difuzat de BBC

Într-o declaraţie înregistrată la Windsor de BBC, Catherine a spus că afecţiunea sa a fost descoperită după ce a suferit o operaţie abdominală majoră, în ianuarie.

După săptămâni de speculaţii cu privire la starea ei de sănătate, Catherine a spus că ea şi soţul ei, prinţul William, au avut nevoie de timp pentru a explica situaţia celor trei copii ai lor, George, care are 10 ani, Charlotte, 8 ani, şi Louis, 5 ani.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Ce spun prințul William și Kate Middleton despre teoriile conspirative care au apărut: „Sunt extrem de supărați, Will e și furios!”

"Acest lucru a venit, desigur, ca un şoc uriaş, iar William şi cu mine am făcut tot ce am putut pentru a procesa şi gestiona acest lucru în mod privat, de dragul tinerei noastre familii", a spus ea. "După cum vă puteţi imagina, acest lucru a necesitat timp. Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenţie chirurgicală majoră pentru a-mi începe tratamentul. Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte şi Louis într-un mod adecvat pentru ei şi să îi asigurăm că voi fi bine", spune Kate, potrivit News.ro. 

Prinţesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, fusese internată la spitalul privat London Clinic la 16 ianuarie pentru o intervenţie chirurgicală abdominală majoră. La vremea respectivă, palatul a refuzat să spună de ce a fost operată Catherine, dar a precizat că afecţiunea era necanceroasă.

Catherine susţine că abia după operaţie a fost descoperit cancerul.

În declaraţia sa - înregistrată miercuri şi făcută publică vineri, şi care a început cu mai multe cuvinte de mulţumire pentru cei care i-au trimis mesaje de susţinere - Catherine spune că se simte bine şi că "devine mai puternică pe zi ce trece".

Citește și: Kate Middleton, primele declarații după fotografia controversată: ”Îmi pare rău pentru orice confuzie!” Spune că a editat-o singură

"Au fost câteva luni incredibil de grele pentru întreaga noastră familie, dar am avut o echipă medicală fantastică care a avut mare grijă de mine, lucru pentru care sunt foarte recunoscătoare. În ianuarie, am suferit o intervenţie chirurgicală abdominală majoră la Londra şi, la momentul respectiv, se credea că afecţiunea mea nu era canceroasă. Operaţia a fost un succes. Cu toate acestea, testele efectuate după operaţie au constatat că era prezent un cancer. Prin urmare, echipa mea medicală m-a sfătuit să urmez o cură de chimioterapie preventivă şi acum mă aflu în primele etape ale acestui tratament", anunţă prinţesa de Wales.

Catherine povesteşte că a reuşit să îşi liniştească copiii şi să îi asigure că îşi va reveni în urma diagnosticului. "Aşa cum le-am spus, sunt bine şi devin mai puternică în fiecare zi, concentrându-mă asupra lucrurilor care mă vor ajuta să mă vindec, în mintea, corpul şi spiritul meu", spune ea. 

Cuplul regal a fost, săptămâni întregi, ţinta unor zvonuri şi teorii ale conspiraţiei despre starea de sănătate a lui Catherine. Speculaţiile au fost alimentate şi mai mult când prima fotografie oficială a Prinţesei de Wales după operaţia abdominală de acum două luni a fost retrasă de unele dintre cele mai mari agenţii de fotografie din lume din cauza unor acuzaţii că ar fi fost editată. La scurt timp după aceea, ea a prezentat scuze publice pentru "confuzie" şi a declarat că ea a fost responsabilă pentru editarea digitală a fotografiei de familie de Ziua Mamei.

Etichete: relatie , controverse , harry , william

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?