Justin și Hailey Bieber
Actualitate

Justin și Hailey Bieber / Getty Images

Adevărul despre relația dintre Justin și Hailey Bieber. Cum le-a fost afectată căsnicia de problemele de sănătate

Ultimele luni au fost extrem de dificile pentru Hailey și Justin Bieber, care s-au confruntat cu probleme de sănătate. Totuși, se pare că acestea n-au făcut decât să le întărească relația.

Citește și: Hailey Bieber, imaginea perfecțiunii într-un pictorial pentru Victoria's Secret. Soția lui Justin Bieber și-a etalat abdomenul sculptat

În luna martie a acestui an, Hailey Bieber, modelul în vârstă de 25 de ani, a ajuns de urgență la spital după ce s-a confruntatt cu simptome asemănătoare unui atac vascular cerebral, ce a fost cauzat de un cheag de sânge format în creier. Trei luni mai târziu, însă, pe 10 iunie, după ce și-a amânat trei concerte din cadrul turneului Justice, Justin Bieber a dezvăluit că a fost diagnosticat cu sindromul Ramsay Hunt, o afecțiune neurologică rară, ce i-a provocat o paralizie facială.

În ciuda acestor probleme de sănătate, cei doi au rămas foarte uniți, iar relația lor este mai puternică ca niciodată, potrivit declarațiilor făcute de unul dintre prietenii acestora.

”Hailey l-a susținut pe Justin, așa cum și el a susținut-o când s-a confruntat cu probleme de sănătate. Sunt de nedespărțit.”, a dezvăluit unul dintre prietenii acestora, potrivit revistei People.

Citește și: Justin Bieber, mărturisiri dureroase despre cel mai greu moment din viața lui: ”M-am gândit la sinucidere!”

De asemenea, la mijlocul lunii iunie, Hailey a declarat în cadrul unui interviu că simte că ea și Justin Bieber ”sunt mai apropiați ca niciodată”.

”Cred sincer că aceste probleme prin care am trecut ne-au unit.”, a spus ea, oferind, de asemenea, informații despre starea artistului: ”Va fi bine. Trebuie să aibă răbdare, să-și ia medicamentele, să se odihnească și să mănânce sănătos.”, a spus ea.

Ce este sindromul Ramsay Hunt, cu care a fost diagnosticat Bieber

Sindromul Ramsay Hunt (RHS) este cauzat de o reactivare virală şi reprezintă una dintre cele 60 de cauze cunoscute care provoacă paralizie facială.

Sindromul Ramsay Hunt (cunoscut şi sub numele de "Herpes zoster oticus") este o infecţie cu virusul varicelozosterian din familia virusurilor herpetice şi afectează nervul facial. Sindromul Ramsay Hunt este de obicei asociat cu o erupţie roşiatică şi cu vezicule ce apar în interiorul sau în jurul urechii şi a timpanului şi, uneori, pe cerul gurii sau pe limbă. Simptomele sunt cauzate de reactivarea virusului herpes zoster care a provocat anterior varicelă la pacienţii cu RHS. În plus faţă de zona zoster, sindromul Ramsay Hunt poate provoca paralizie facială şi pierderea auzului în urechea afectată.

Etapa nord-americană a turneului lui Justin Bieber trebuia să includă două concerte la Madison Square Garden, printre altele, şi urma să se încheie pe 3 iulie cu un concert la Los Angeles. Turneul mondial al starului pop include şi o serie de concerte în Europa şi Africa de Sud, înainte de a ajunge în Australia şi Noua Zeelandă la sfârşitul acestui an.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri