An Evening With Justin Bieber - Performances
Divertisment

Photo by Jason Merritt/Getty Images

Justin Bieber, mărturisiri dureroase despre cel mai greu moment din viața lui: ”M-am gândit la sinucidere!”

Justin Bieber a cunoscut succesul când încă era un puști, însă faima uriașă i-a adus și probleme serioase, despre care a vorbit în cel mai nou episod din documentarul despre viața lui, ”Justin Bieber: Next Chapter”.

Astfel, în cadrul acestui episod, artistul a mărturisit că s-a confruntat cu depresie și crize de anxietate și s-a gândit chiar și la sinucidere.

Citește și: Halsey, artista care a colaborat cu Justin Bieber, s-a ras pe cap, iar apoi a făcut publice imaginile pe TikTok: ”Ador să fiu cheală!”

”Au fost perioade în care aveam tendințe suicidare. Mă gândeam, frate, o să treacă durerea asta vreodată? Era atât de apăsătoare, durerea era apăsătoare. Eram doar într-o perioadă de suferință, nu? Așa că, m-am gândit, frate, aș vrea doar să nu mai simt chestia asta.”, a declarat Bieber.

Justin Bieber a fost descoperit la vârsta de 13 ani de managerul de talente Scooter Braun grație coverurilor pe care le posta pe Youtube. Tot la vârsta de 13 ani el a încercat prima dată drogurile, iar echipa sa s-a temut pentru viața lui. Bieber avea doar 16 ani când și-a lansat albumul de debut, care l-a catapultat în topuri, devenind astfel faimos.

Citește și: Vedete care ascund pistrui sub straturile de fard. Cum arata cand nu se machiaza

Acesta a dezvăluit, de asemenea, că era șocat de comentariile pe care le primea, mulți reproșându-i că ”arată ca o fată”.

”Habar n-aveam cum să fac față unei astfel de situații. Erau oameni atât de răi, oameni care nu ezitau niciun moment să spună ”Ești praf!” sau ”Arăți ca o fată!”. Mi-ar fi plăcut să ignor astfel de comentarii, însă acestea mi-au afectat felul în care mă purtam cu oamenii din jur.”, a mai mărturisit el. 

De asemenea, el a subliniat că este foarte important să vorbești despre problemele cu care te confrunți și îi încurajează pe toți cei care se simt deprimați să vorbească despre problemele pe care le resimt, întrucât doar în acest fel vor reuși să se vindece.

Mă rog, meditez și fac alte lucruri asemănătoare. Compun muzică, ascult muzică. Muzica este foarte puternică; te poate ajuta în mod real atunci când ești într-un moment de cotitură.”, a mai spus starul.

VEZI SI: Cum arată la 53 de ani rapperul Vanilla Ice, după dependența de droguri, o încercare de sinucidere și nenumărate arestări

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri