Adevărul despre transformarea Adrianei Lima
Actualitate

Adevărul despre transformarea Adrianei Lima / Profimedia Images

Adevărul despre transformarea Adrianei Lima. Medici esteticieni, despre ultima ei apariție publică: „A apelat la fillere”

Adriana Lima, supermodelul cunoscut pentru aparițiile spectaculoase în prezentările de modă Victoria's Secret, și-a șocat fanii, la începutul acestei săptămâni, când a fost prezentă la premiera filmului „Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes” din Los Angeles.

Acuzată de mulți utilizatori de internet că „arată de nerecunoscut” și că „a exagerat” cu intervențiile estetice, ea a reacționat pe rețelele sociale, afirmând că „este doar obosită”.

Acesta este chipul unei mame obosite, mamă a unei adolescente, a doi preadolescenti, a unui băiat activ, a unui copil de 1 an care învață să meargă și a trei câini... mulțumesc pentru griji”, a notat ea în descrierea unui selfie în care apare fără machiaj.

Reacția ei nu a fost de ajuns pentru a liniști spiritele, iar jurnaliștii de la Daily Mail au stat de vorbă cu trei esteticieni, care au analizat imaginile cu Adriana Lima, toți dintre ei fiind de părere că afirmațiile ei nu sunt adevărate.

Citește și: Paulina Porizkova, cu și fără machiaj, la 58 de ani. Imaginile sunt virale: „Frumusețea nu are nevoie de filtre!”

Jennifer Levine, chururg plastic în New York, a vorbit despre aspectul fizic al Adrianei Lima, fiind de părere că aceasta a apelat la mai multe proceduri pentru a avea acel „aspect înghețat”, printre care și un lifting chirurgical al sprâncenelor.

„Pare că fața ei este înghețată în zona ochilor și a gurii, ochii ei par mai mici, iar sprâncenele au o formă anormală, chiar și zâmbetul ei pare cumva forțat”, a explicat dr. Levine, adăugând: „Unele schimbări pot să apară odată cu înaintarea în vârstă, dar pot fi cauzate și de medicamente sau probleme de sănătate”.

„Este, însă, posibil să fi fost o combinație de fillere puse în pomeți, buze și pe linia maxilarului, poate că și-a făcut și un lifting chirurgical al sprâncenelor”, a mai spus medicul care a declarat că poate fi vorba chiar și de un lifting facial cu fire bio resorbabile, care au ajutat-o să scape de pielea lăsată.

De asemenea, supermodelul ar fi apelat ar fi optat și pentru fillere la nivelul buzelor, care să o ajute să le aibă mai voluptuoase și chiar și-ar fi făcut și transfer de grăsime în zona bărbiei.

Dr. Rahi Sarbaziha, un estetician cunoscut în Beverly Hills, California, a explicat că este foarte posibil ca Adriana să fi apelat la un lifting facial cu fire bio resorbabile, o procedură caracterizată prin introducerea unor fire la nivel cutanat, care vor rămâne în țesut până când se vor degrada, pielea rămânând întinerită și luminoasă.

„Pare că și-a făcut o procedură estetică pentru a-și ridica sprâncenele, posibil să se fi întâmplat recent, iar inflamația să nu se fi vindecat, ceea ce ar explica forma neobișnită”, a spus medicul Rahi, care a fost de părere că aceasta are și fillere în buze și în pomeți, dar și că și-a injectat un tip de neuro toxină în frunte și în zona sprâncenelor.

Citește și: Val de comentarii după apariția Adrianei Lima cu fața transformată. Modelul a reacționat: Acesta este chipul unei mame obosite

„Părerea mea este că și-a făcut multe proceduri, dar vorbim despre unele bine realizate. Nu are pori vizibili sau urme, cred că și-a făcut și intervenții de întinerire a pielii, precum microneedling, care ajută la hidratarea ei”, a mai explicat dr. Rahi.

Spusele acestuia au fost, de asemenea, întărite și de dr. Norman Rowe, care a fost de părere că, printre altele, Adriana Lima și-ar fi injectat și Botox în frunte.

Adriana Lima, criticată pe rețelele sociale

„N-aș fi crezut că este aceeași persoană”, a scris cineva pe X, în timp ce alții au speculat că modelul brazilian în vârstă de 42 de ani ar putea avea „fața umflată” de la o procedură cosmetică, precum un „lifting facial” sau de la „fillere”. Altcineva a scris: „O, nu! Ce si-a facut la față?! Și de ce????? Era perfectă înainte”.

În urma discuțiilor din online, cu privire la aspectul ei, Adriana a reacționat pe Instagram, deranjată de speculațiile cu privire la operațiile estetice.

„Acesta este chipul unei mame obosite, mamă a unei adolescente, a doi preadolescenti, a unui băiat activ, a unui copil de 1 an care învață să meargă și a trei câini... mulțumesc pentru griji”, a notat ea în descrierea unui selfie în care apare fără machiaj.

Paulina Porizkova, cu și fără machiaj, la 58 de ani. Imaginile sunt virale: „Frumusețea nu are nevoie de filtre!”

369409413_1062091128143108_5859929757431952193_n
Adriana Lima. Instagram: Adriana Lima

Au fost și fani care au susținut-o pe Lima, considerând „răspunsul la aceste critici” drept „realitatea vieții unei mame care jonglează cu numeroase responsabilități”. 

În 2017, Lima a dezvăluit că și-a dorit mereu ca „oamenii să o privească dincolo de fizicul ei”.

Recent, ea a explicat că maternitatea a schimbat „totul” în viața sa, deoarece regimurile ei de frumusețe și îngrijire au dispărut „pe fereastră”, pentru a se concentra asupra copiilor ei.

Totuși, a completat ea, „pe măsură ce au crescut cele două fiice ale mele mi-am dat seama că ele copiază multe din ceea ce fac eu, multe dintre obiceiurile mele și este important pentru mine să mă asigur că le copiază pe cele bune”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri