printul harry si meghan markle (2)
Actualitate

Prințul Harry și Meghan Markle / Foto: Profimedia

Adevărul despre vizita prințului Harry la Londra. De ce nu ar urma să fie însoțit de Meghan Markle și cei doi copii

Prințul Harry ar urma să călătorească în Regatul Unit luna viitoare, pentru a participa la cea de-a zecea aniversare a Jocurilor Invictus, care se va desfășura pe 8 mai, la catedrala St. Paul din Londra.

Deși vizita lui nu a fost deocamdată confirmată, iar surse apropiate ducelui de Sussex au declarat că ar putea să ia în calcul și o intervenție prin video call, alți apropiați de-ai acestuia au dezvăluit că, în cazul în care va veni la Londra, prințul Harry nu va fi însoțit de Meghan Markle și de cei doi copii ai lor, Lilibet și Archie.

Meghan Markle și prințul Harry/ Profimedia
Meghan Markle și prințul Harry/ Profimedia

Citește și: Meghan Markle și prințul Harry, criticați pentru că au lipsit de la comemorarea prințul Philip: ”E o palmă peste față pentru Regină!”

În ciuda faptului că regele Charles și-ar fi exprimat dorința de a-și vedea nepoții, Meghan Markle și cei doi copii ai lor nu vor călători la Londra la începutul lunii viitoare, potrivit declarațiilor făcute de Charlotte Griffiths, biograf regal.

„Chiar dacă Harry va veni, nu-mi pot imagina o lume în care Meghan îl va însoți alături de cei doi copii. Este foarte trist”, a spus jurnalista.

Ba mai mult, jurnalista a sugerat că Meghan Markle nu ar fi încântată nici de ideea de a veni în vară la Castelul Balmoral, unde regele Charles i-ar fi invitat în încercarea unei reconcilieri.

„Meghan nu a fost niciodată foarte încântată de viața regală rurală. Vorbesc serios, v-o imaginați vânând în Highlands toată vara? Eu nu pot, ca să fiu sinceră”, a mai spus jurnalista.

Citește și: Ultimele cuvinte pe care prințul Philip i le-a spus prințului Charles. Cei doi au vorbit cu câteva ore înainte ca ducele să moară

Totodată, imediat după vizita prințului Harry în Regatul Unit, ducele de Sussex și Meghan Markle vor călători în Nigeria, potrivit unor surse citate de jurnaliștii de la revista Hello.

Potrivit sursei citate, Harry a fost invitat de către șeful Statului Major al Apărării, cel mai înalt oficial militar din Nigeria, pe care Harry l-a întâlnit la Jocurile Invictus din Dusseldorf, în septembrie anul trecut.

Regele Charles îşi reia activităţile publice

Regele Charles al III-lea se pregăteşte să-şi reia activităţile publice, începând de săptămâna viitoare,, în contextul în care medicii săi consideră ”foarte încurajatoare” progresele stării sale de sănătate, după ce s-a anunţat că suferă de cancer, relatează AFP.

Majestatea Sa regele îşi va relua în curând activităţile publice după o perioadă de tratament şi recuperare, în urma diagnosticului său de cancer”, anunţă într-un comunicat Palatul Buckingham, citat și de News.ro.

King Charles III cancer diagnosis
Regele Charles al III-lea şi regina Camilla au revenit la Londra. 13 februarie 2024. Profimedia

Palatul nu face precizări cu privire la cum se simte regele. Natura cancerului de care suferă suveranul britanic este în continuare necunoscută.

Citește și: Prinţii Harry și Andrew nu îl mai pot înlocui pe regele Charles al III-lea în caz de incapacitate

Un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham subliniază însă că ”programul său de îngrijiri va continua, însă medicii sunt suficient de mulţumiţi de progresle realizate până în prezent pentru ca regele să fie în măsură să reia un anumit număr de angajamente publice”.

Acestea vor fi însă ”adaptate, dacă este necesar, pentru a minimiza riscul cu privire la vindecarea” regelui.

El va vizita împreună cu soţia sa, regina Camilla, un centru de luptă împotriva cancerului, în care cuplul regal se va întâlni cu o echipă medicală şi pacienţi, anunţă palatul.

Charles, în vârstă de 75 de ani, şi Camilla, în vârstă de 76 de ani, urmează să-l primească pe împăratul Naruhito al Japoniei şi pe soţia acestuia, împărăteasa Masako, într-o vizită de stat, la sfârşitul lui iunie, la invitaţia Regatului Unit.

Etichete: meghan markle , londra , harry , vizita

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri