Meghan Markle și prințul Harry
Actualitate

Meghan Markle și prințul Harry / Getty Images

Meghan Markle și prințul Harry, criticați pentru că au lipsit de la comemorarea prințul Philip: ”E o palmă peste față pentru Regină!”

Meghan Markle și prințul William au fost criticați dur de tatăl ducesei de Sussex, Thomas Markle, pentru că au lipsit de la slujba de comemorare a prințului Philip, regretatul soț al reginei Elisabeta a II-a.

Potrivit Daily Mail, decizia acestora de a rămâne în reședința lor din Montecito, California, a fost taxată dur de numeroase persoane, printre care și tatăl ducesei de Sussex, care a declarat că decizia lor este ”de neiertat” și ”reprezintă o palmă peste față pentru Regină”.

Harry, care urmează să călătorească în Olanda pentru a participa la Jocurile Invictus, a refuzat să mai vină în țara natală, pentru că nu mai beneficiază de securitate.

Thomas Markle o amenință pe Meghan cu tribunalul

Citește și: De ce s-a îmbrăcat regina Elisabeta a II-a în verde la comemorarea prințului Philip. Culoarea nu a fost aleasă întâmplător

Tatăl lui Meghan Markle a susținut, însă, în cadrul unui videoclip publicat pe contul său de Youtube, că cei doi ”nu au scuze” pentru absența de la evenimentul desfășurat săptămâna trecută.

”Să participe la slujba de comemorare și să se roage pentru prințul Philip era foarte important pentru Regină. Să lipsească de la eveniment este pur și simplu o palmă peste față pentru Regină.”, a spus el, continuând: ”Este de neiertat. Britanicii nu-i vor ierta pentru asta și nici nu ar trebui să o facă. Nu știu ce motive au avut, dar nu cred că există scuze. A fost o palmă peste față pentru Regină și pentru britanici.

Citește și: Cum au fost ”taxați” Meghan Markle și prințul Harry pentru declarațiile controversate făcute privind familia regală

Regina Elisabeta a II-a a participat la comemorarea soțului ei 

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a participat marţi la o ceremonie religioasă în memoria soţului ei defunct, prinţul Philip, după ce a anulat mai multe angajamente oficiale în ultimele luni din cauza unor probleme de sănătate, informează AFP.

Suverana de 95 de ani, purtând un palton verde închis, a sosit la catedrala Westminster din Londra la braţul fiului ei Andrew, aflat şi el la prima lui apariţie în public după acordul confidenţial semnat cu americanca Virginia Giuffre, care l-a acuzat de agresiune sexuală, conform Agerpres.ro

Regina Elisabeta a II-a dorit neapărat să fie prezentă la această ceremonie, organizată la aproape un an după moartea celui care i-a fost soţ timp de 73 de ani, decedat pe 9 aprilie 2021 la vârsta de 99 de ani. Funeraliile ducelui de Edinburgh au fost organizate atunci în prezenţa unui număr restrâns de persoane din cauza restricţiilor asociate pandemiei de coronavirus.

Citește și: Kate Middleton a dezvăluit că prințul William este îngrijorat când ea petrece timp cu copiii altora: „De fiecare dată mai vreau unul”

Evenimentul de marţi reprezintă o apariţie rară în public a reginei Elisabeta a II-a, care şi-a diminuat considerabil agenda de lucru după o noapte de spitalizare în octombrie 2021 pentru analize medicale a căror natură nu a fost dezvăluită. Suverana britanică s-a retras de la începutul pandemiei de COVID-19 la Castelul Windsor, aflat la o distanţă de circa 40 de kilometri de Londra.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri