Meghan Markle și prințul Harry la jubileul de platină
Actualitate

Meghan și Harry au pășit de mână în Catedrala St. Paul. / Foto: Profimedia

Adevărul din spatele prezenței discrete a ducilor de Sussex la Jubileu. De ce au vrut Meghan Markle și prințul Harry să stea în umbră

În timpul celor patru zile de sărbătoare din Marea Britanie, cu ocazia Jubileului de Platină al reginei Elisabeta a II-a, Meghan Markle și prințul Harry au apărut doar la două evenimente și numai la unul dintre ele au fost mai vizibili.

Ducii de Sussex au vrut ca revenirea lor în Marea Britanie, la un eveniment de familie, să nu pună în umbră adevărata vedetă a zilelor trecute, regina Elisabeta a II-a și al său Jubileu de Platină.

Citește și: Dovada că prinții William și Harry nu au făcut pace. Au participat la Jubileu, dar nu au schimbat nici măcar o privire sau o vorbă

"Ei nu mai sunt parte din rândul membrilor familiei regale care dețin un rol public. Aceasta este decizia pe care au luat-o ei, dar, poate că publicul nu a acceptat încă deloc acest lucru”, a spus o sursă din apropierea ducilor pentru publicația People. "Da, au fost discreți. Și-au prezentat omagiul și au plecat acasă. Au fost acolo să o vadă pe regină și asta au făcut", a mai adăugat persoana respectiva.

printul harry si meghan markle
Harry și Meghan Markle au stat lângă verișoarele prințului. / Foto: Profimedia

Meghan și Harry au participat la parada Trooping the Colour, dar nu au pășit pe balconul de la Buckingham și nici nu au mers cu trăsurile alături de ceilalți membri ai familiei. Au preferat să urmărească spectacolul de pe cer și din fața palatului dintr-un birou.

Citește și: Gestul surprinzător pe care l-a făcut Regina atunci când Harry și Meghan Markle au ajuns în Marea Britanie. Ducii au fost impresionați

Ducii de Sussex au fost, însă, în prim-plan la slujba de recunoștință care s-a ținut la Catedrala St. Paul, la o zi după Trooping the Colour. Îmbrăcați elegant și ținându-se mai tot timpul de mână, cei doi au fost cu zâmbetul pe buze, dar au părut tensionați. Nu au schimbat niciun cuvânt și nicio privire cu Kate Middleton și Prințul William, care au venit separat și nu s-au așezat aproape de ei.

Prințul Harry și Meghan Markle au plecat spre SUA înainte de sfârșitul evenimentelor dedicate Jubileului

Citește și: Revenirea lui Meghan și a prințului Harry în sânul familiei regale. Look-ul cu care ducesa a încercat să-i recâștige pe britanici

Prințul Harry și Meghan Markle nu au poposit mult în Marea Britanie. Cu o oră înainte de ultimul eveniment dedicat Jubileului, parada în care au defilat o mulțime de vedete, cei doi s-au și urcat în avion și au plecat spre California, acolo unde locuiesc. Nu au așteptat nici măcar apariția de final a reginei Elisabeta a II-a pe balconul de la Buckingham.

printul harry
Prințul Harry, pozat imediat cum a ajuns pe aeroportul din California. / Foto: Profimedia

La bordul unui avion privat, Meghan și Harry s-au întors în SUA. Deși Archie și Lilibet nu au fost deloc surprinși de paparazzi, au fost văzute lucruri de copii descărcate din aeronavă. În plus, regina ar fi cunoscut-o, în sfârșit, pe micuța Lilibet, cu o zi înainte ca aceasta să împlinească un an. Chiar dacă nu au fost văzuți în public în compania altor membri ai familiei, Harry și Meghan ar fi petrecut mai mult timp cu regina, scriu cei de la Daily Mail, care spun că aceștia ar fi privit împreună la Windsor petrecerea la care au cântat trupe și staruri legendare. În plus, ducii de Sussex și-au petrecut cea mai mare parte a timpului la Frogmore Cottage, unde au și sărbătorit-o, într-un mediu restrâns, pe mezina lor, Lilibet.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri