Prințul Harry și Maghan Markle/ Profimedia
Divertisment

Prințul Harry și Maghan Markle/ Profimedia

Gestul surprinzător pe care l-a făcut Regina atunci când Harry și Meghan Markle au ajuns în Marea Britanie. Ducii au fost impresionați

Prințul Harry și Meghan Markle au fost impresionați de gestul pe care l-a făcut Regina Elisabeta la venirea lor în Marea Britanie. Monarhul pare că își dorește să se împace cu nepotul său și soția acestuia. 

Ducii de Sussex se află acum în Anglia pentru Jubileul de Platină al Reginei, dar și pentru a sărbători aniversarea de un an a fiicei lor Lilibet. Harry și fosta actriță americană, Meghan Markle, au decis să aibă o întâlnire cu Regina Elisabeta, în ciuda neînțelegerilor dintre ei. 

Se pare că Majestatea Sa își dorește o împăcare cu nepotul său, asta pentru că, la venirea lor în Marea Britanie, monarhul a recurs la un gest impresionant care i-a uimit pe ducii de Sussex. Regina și-a trimis mașina personală pentru a-i lua de la aeroport pe Maghan și Harry, dar și pe strănepoții ei, Archie, în vârstă de trei ani, și Lilibet, în vârstă de un an. 

Citește și: Regina Elisabeta o va cunoaște pentru prima dată pe fiica prințului Harry și a lui Meghan Markle. Când va avea loc întâlnirea

Tensiunile dintre Harry și Meghan și familia regală au fost uriașe în urmă cu mai bine de doi ani. La puțin timp după nașterea fiului lor, Archie, ducii au decis să renunțe la obligațiile privind familia regală britanică și să se mute în Statele Unite. Au urmat o mulțime de interviuri în care Meghan Markle a atacat familia soțului ei, pornindu-se un adevărat război între aceștia. 

Acum, se pare că Regina își dorește să reunească întreaga familie pentru a sărbători Jubileul de Platină, făcând primul pas în împăcarea cu nepotul său. 

„Regina a crezut că este lucrul corect de făcut”, a declarat o sursă pentru Daily Star, referindu-se la gestul monarhului de a trimite mașina personală la aeroport. 

Avionul în care se afla Regina Elisabeta a II-a a a fost lovit de un fulger

În urmă cu doar două zile, Regina Elisabeta a trăit clipe cumplite în timpul zborului său spre Londra. Avionul în care se afla aceasta a fost lovit de un fulger în timpul unei furtuni, în timp ce piloții încercau să aterizeze. Potrivit The Sun, pilotul a ratat prima încercare de aterizare pe pista aeroportului RAF Northolt, din nordul Londrei, din cauza fulgerelor și a grindinei.

Avionul privat al monarhului s-a rotit timp de aproximativ 15 minute până când a fost considerat suficient de sigur pentru a face o a doua încercare de aterizare, potrivit publicației.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Prințul William, îngrijorat de întâlnirea cu fratele lui de la Jubileul de Platină. Motivul pentru care se teme de Harry

Palatul Buckingham a confirmat că zborul Majestății Sale a avut o aterizare întreruptă din cauza fulgerelor, dar a precizat că nu au existat probleme de siguranță pentru monarh. „Regina a trăit o adevărată dramă în aer, deoarece furtuna a forțat avionul privat care o aducea acasă pentru Jubileu să abandoneze aterizarea la Londra și să survoleze capitala timp de un sfert de oră”, au confirmat sursele.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri