Angelina Jolie si Maddox
Actualitate

Maddox, fiul cel mare al Angelinei Jolie și al lui Brad Pitt, a depus mărturie împotriva actorului / Foto: Profimedia

Adopția lui Maddox, învăluită în mister. Fiul Angelinei Jolie și al lui Brad Pitt ar fi fost furat din sânul familiei biologice

Un documentar privind felul în care se desfășoară adopțiile în Cambodgia aduce în prim plan cazul lui Maddox, fiul Angelinei Jolie și al lui Brad Pitt, realizatoarea acestuia întrebându-se dacă copilul a fost furat din familia biologică.

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au numărat printre sutele de părinți americani care au apelat la Lauryn Galindo pentru a le facilita procedurile de adopție, ea fiind acuzată ca ar fi apelat la practici ilegale pentru a-și atinge țelurile. Ba mai mult,  în urmă cu aproape 20 de ani, femeia a fost condamnată la închisoare. 

Potrivit The Sun, în cadrul documentarului, realizatoarea acestuia ridică semne de întrebare în cazul lui Maddox, ea fiind curioasă dacă părinții biologici ai tânărului trăiesc și dacă au fost păcăliți în vreun fel de oamenii lui Galindo, care ar fi ”vânat” familiile sărace din mediul rural, pe care le convingeau să renunțe la copii în schimbul unor sume de bani. 

Cum a fost surprinsă Angelina Jolie pe stradă, după ce s-a zvonit că are o relație cu The Weeknd

Primele semne de întrebare cu privire la originile lui Maddox au apărut încă din 2002, când s-a spus că mama acestuia ar fi decis să-l dea spre adopție în schimbul a 100 de dolari.

La acel moment, Kek Galbru, director al agenției Licadho, care a investigat scandalul adopției, declara: ”Sunt singur că acest copil nu este nici orfan și nici n-a fost abandonat.”

De asemenea, Angelina Jolie a făcut declarații atunci și a subliniat că nu ar face așa ceva niciodată: ”Niciodată nu i-aș fura copilul unei mame. Pot doar să-mi imaginez cât de dureros s-ar simți asta.”

Acum, însă,contactată de jurnaliștii de la The Sun, actrița nu a mai oferit nicio declarație.

Angelina Jolie și The Weeknd, surprinși în timpul unei alte întâlniri secrete. Unde au fost fotografiați cei doi de data aceasta

Elizabeth Jacobs este determinată să descopere adevărul privind adopțiile făcute de Galindo, fapt pentru care lucrează la un documentar ce va purta numele ”The Stolen Children”. Pentru a obține informații, ea a călătorit în Cambodgia la începutul acestui an, în încercarea de a afla cum au ajuns să fie adoptați sute de copii, printre care și Maddox.

Elizabeth Jacobs are 21 de ani, a fost adoptată, iar părinții ei au apelat la serviciile lui Galindo.

Lauryn Galindo, acuzată că ar fi folosit acte false pentru a facilita adopțiile

În decembrie 2001, Serviciul de imigrare și naturalizare al SUA oprește adopțiile din Cambodgia. Richard Cross, anchetatorul principal pentru Imigrarea și aplicarea vamală a SUA, „au acuzat oficialii de la cel mai înalt nivel al guvernului de complicitate la escrocherii care implică sute de bebeluși și milioane de dolari”.

El a fost, de asemenea, „principalul anchetator federal pentru urmărirea penală a lui Lauryn Galindo pentru fraudă de viză și spălare de bani implicate în adopțiile cambodgiene, a estimat că cele mai multe dintre cele 800 de adopții pe care Galindo le-a facilitat erau frauduloase - fie pe baza unor acte frauduloase, renunțări forțate / induse / recrutate , bebelușii cumpărați, identitatea copiilor schimbată etc. "

Citește și: Angelina Jolie și Brad Pitt, în continuare în relații tensionate. Ce acuzații a lansat actrița la adresa fostului soț

Aceasta a urmat investigațiilor efectuate de un grup local pentru drepturile omului și de Phnom Penh Post expunând cumpărarea și răpirea bebelușilor prin operațiunile de adopție ale lui Lauryn Galindo, precum și altele. În 2004, Galindo a pledat vinovat de acuzații federale și a fost condamnat la 18 luni de închisoare și, de asemenea, a ordonat pierderea a peste 1,4 milioane de dolari în proprietăți în Hawaii.

Femeia a fost condamnată la 18 luni de închisoare pentru falsificare de nume, certificate de naștere și locuri de naștere, în cazul unor copii din Cambodgia.â

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri