Angelina Jolie și Brad Pitt
Divertisment

Angelina Jolie a lansat noi acuzații la adresa lui Brad Pitt/ Getty Images

Angelina Jolie și Brad Pitt, în continuare în relații tensionate. Ce acuzații a lansat actrița la adresa fostului soț

Tensiunile apărute între Angelina Jolie și Brad Pitt sunt departe de a se fi încheiat, chiar dacă au trecut mai bine de cinci ani de când s-au separat. După lupta pe custodia copiilor, acum, actrița a lansat noi acuzații la adresa fostului soț.

Citește și: Angelina Jolie, sfaturi pentru femeile care trăiesc lângă un partener agresiv: ”Vorbește cu cineva. Găsește aliați, ai grijă de tine!”!

Actrița din ”Maleficient”, în vârstă de 46 de ani, a lansat noi acuzații la adresa lui Brad Pitt, despre care spune că a încercat să blocheze vânzarea cramei și a castelului din sudul Franței.

Astfel, actrița își dorește să nu fie implicată în nicio afacere cu fostul soț, motiv pentru care a depus niște documente la judecătoria din Los Angeles, prin care l-a acuzat pe Brad Pitt că a blocat vânzarea cramei.

Potrivit ETonline, Angelina Jolie a solicitat cerut eliminarea unui ordin de restricție temporară automată (ATRO), pentru a putea să vândă afacerea.

Petiționara nu ar trebui să fie ținută ostatică pe termen nedefinit în a fi partenera de afaceri a pârâtului în ceea ce privește activele imobiliare separate într-o instanță de familie care procedează la divizarea proprietății comune.”, se arată în actele depuse la judecătoria din Los Angeles.

Citește și: Nicole Poturalski, noua iubită a lui Brad Pitt, atac subtil la adresa Angelinei Jolie: ”Oamenii fericiți nu urăsc!”

De asemenea, avocații actriței au subliniat că acea cramă este oricum proprietate exclusivă a actriței, care a achiziționat-o în august 2014, înainte de nunta cu Brad Pitt, care a avut loc la castel.

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au căsătorit la Castel Miraval

Angelina Jolie și Brad Pitt și-au unit destinele la capela de la Castelul Miraval după zece ani de relație. În 2016, însă, ei au anunțat că au decis să meargă pe drumuri separate, iar de atunci s-au luptat pe custodia celor șase copii - Maddox, 19 ani, Pax, 17 ani, Zahara, 16 ani, Shiloh, 15 ani și gemenii Know și Vivienne, de 12 ani.

De asemenea, Caselul Miraval a reprezentat un motiv de dispută pentru ei și anul trecut, când actorul a fost surprins în compania noii sale iubite, Nicole Poturalski.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri