printesa charlene și printul albert de monaco
Actualitate

Prințesa Charlene este în Africa de Sud de mai bine de jumătate de an. / Foto: Getty Images

Albert de Monaco, vești bune despre prințesa Charlene, după problemele medicale suferite: "Se întoarce curând. Ne e dor de ea"

Prințesa Charlene s-ar putea întoarce acasă în câteva săptămâni, a transmis presei Albert de Monaco. Încântat că soția sa se simte mai bine și a depășit problemele de sănătate, acesta așteaptă cu nerăbdare să o aibă din nou la brațul său.

Citește și: Prințesa Charlene de Monaco a făcut publice imagini care au stârnit îngrijorare printre fani: ”Pari foarte slăbită!”

Problemele de sănătate o țin de mult timp pe prințesa Charlene blocată în Africa de Sud, acolo unde a plecat în primele luni ale anului pentru a lua parte la o campanie împotriva braconajului. S-a ales cu o puternică infecție ORL, pe care a contractat-o în luna mai, ce a făcut-o să ajungă la spital de câteva ori, ba chiar și pe masa de operație. Acum, soțul său, Albert de Monaco, le-a transmis celor de la publicația People cele mai recente vești despre starea consoartei sale.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Albert de Monaco a declarat că prințesa Charlene se va întoarce în Regat "foarte curând" și că așteaptă ca medicii să-i dea undă verde chiar zilele acestea pentru a călători. "E într-o formă fizică bună și într-o dispoziție și mai bună. Va fi aici înainte de Ziua Națională, 19 noiembrie. Cu mult înainte. Bineînțeles că îi este dor de copii. Și ei, la rândul lor, îi simt lipsa. Tuturor ne este dor de ea", a transmis prințul monegasc.

Acesta și-a exprimat dorința ca fosta înotătoare olimpică să-l poată însoți în Dubai, acolo unde trebuie să fie în 13 noiembrie, dar decizia va fi luată în ultimul moment.

Citește și: Ce actriță de top a înlocuit-o pe prințesa Charlene la brațul lui Albert de Monaco, la două evenimente din ultima săptămână

Prințesa Charlene de Monaco: "Îmi lipsesc teribil copiii"

familia regala de monaco

Despre starea ei de sănătate și despre întoarcerea în Monaco, Charlene vorbea în urmă cu mai puțin de două săptămâni, la scurt timp după ce fusese operată din nou. ”Sunt bine, mă simt mult mai puternică. Am venit în Africa de Sud ca să mă ocup de niște proiecte ale fundației. Nu eram bine în acel moment. Am contractat o infecție care m-a ținut câteva luni aici. Am avut o operație care a decurs foarte bine. Sunt bine acum, mă simt mult mai puternică. Mai am o procedură, apoi pot să mă întorc acasă, la copiii mei, care îmi lipsesc teribil”, a transmis prințesa din Monaco.

Citește și: Prințul Albert de Monaco, primele declarații despre divorțul de Charlene de Monaco: ”Nu a plecat pentru că era supărată pe mine!”

Foto: Profimedia, Getty Images, Instagram

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri