charlene si albert de monaco
Divertisment

Charlene și Albert de Monaco sunt căsătoriți de 10 ani. / Foto: Profimedia

Prințul Albert de Monaco, primele declarații despre divorțul de Charlene de Monaco: ”Nu a plecat pentru că era supărată pe mine!”

Despre divorțul dintre prințesa Charlene de Monaco și prințul Albert s-a vorbit mult în ultimele luni, însă de curând acesta a făcut primele declarații despre plecarea acesteia în Africa de Sud.

”Nu a plecat în exil. Nu a plecat din Monaco în grabă sau pentru că era supărată pe mine ori pe altcineva.”, a declarat prințul Albert de Monaco în cadrul unui interviu pentru revista People, negând astfel că în relația lor de cuplu ar exista probleme. 

Citește și: Prințesa războinică! Charlene de Monaco, imagine cu puternic impact pusă pe rețelele sociale

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Totodată, el a explicat și care a fost motivul pentru care prințesa Charlene de Monaco: ”Ar fi trebuit să fie o ședere de maxim o săptămână, zece zile și (ea este încă acolo], deoarece a avut această infecție, au apărut toate acele complicații medicale”, a completat Albert.

Prințesa Charlene se află în Africa de Sud de mai bine de șase luni

De la mijlocul lunii martie, Charlene se află în Africa de Sud, țara în care a copilărit și pe care a reprezentat-o la Jocurile Olimpice din 2000, pentru a lucra cot la cot cu o unitate ce se ocupă de îngrijirea rinocerilor și stoparea braconajului. Deși ar fi trebui să se întoarcă deja în Monaco, prințesa s-a ales cu o infecție ORL, așa că nu a putut călători spre casă, notează Daily Mail.

Citește și: Prințesa războinică! Charlene de Monaco, imagine cu puternic impact pusă pe rețelele sociale

Charlene și Albert de Monaco au împreună doi copii gemeni de șase ani, în timp ce prințul mai are doi copii ilegitimi și se află în mijlocul unui nou scandal de acest gen. Gurile rele spun că prințesa a preferat să-și prelungească șederea în Africa pentru a nu da ochii cu cel acuzat că a făcut un copil din flori în 2005, pe când era deja într-o relație cu Charlene.

Prințesa Charlene de Monaco s-ar putea întoarce acasă în curând

În același interviu, prințul Albert a dezvăluit că soția lui ar putea să revină acasă chiar în cursul acestei luni. Totul depinde, însă, de starea ei de sănătate: ”Aștept să se întoarcă și Charlene. Este parte din viața mea, din viețile noastre, parte din viața din Monaco. Îmi doresc să vină acasă, să mă ajute cu copiii și alte lucruri, pentru că este vorba despre muncă de echipă. Când unul lipsește, lucrurile devin mult mai deficile.”, a declarat Albert.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Charlene de Monaco a ales să nu fie alături de soțul ei la aniversarea a zece ani de căsnicie

”E pregătită să revină, dar totul depinde de ceea ce spun medicii. Dacă continuă să se simtă bine, ar putea să se întoarcă acasă chiar luna aceasta.”, a mai adăugat el.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?