Alex Rodriguez, fostul logodnic al lui Jennifer Lopez, fotografiat cu o femeie misterioasă
Actualitate

Alex Rodriguez, fostul logodnic al lui Jennifer Lopez, fotografiat cu o femeie misterioasă / Getty Images

Alex Rodriguez, prima imagine pe rețelele sociale cu noua sa iubită. Cine este femeia care l-a cucerit după separarea de J.Lo

Alex Rodriguez, fostul logodnic al lui Jennifer Lopez, are o nouă relație după despărțirea de celebra artistă, iar de curând a făcut publică o fotografie în care apare alături de noua lui parteneră, Jaclyn Cordeiro, antrenoare de fitness, și de cele două fiice ale lui.

Alex Rodriguez a fost în centrul atenției după ce s-a despărțit de Jennifer Lopez, numele lui fiind asociat cu al multor tinere. Acum, însă, el și-a ”asumat” relația pe care o are cu Jaclyn Cordeiro, printr-o postare făcută pe rețelele sociale.

În imaginea respectivă, Rodriguez, în vârstă de 47 de ani, apare alături de Cordeiro, în vârstă de 42 de ani, pe care o îmbrățișează călduros. Alături de ei sunt și fetele acestuia, ceea ce dovedește că relația dintre ei este serioasă.

Citește și: Alex Rodriguez, tachinat în direct, la TV, după ce Jennifer Lopez s-a logodit cu Ben Affleck. Reacția acestuia e uimitoare

Dacă Rodriguez a ales să poarte un costum negru, simplu, pe care l-a asortat cu o cămașă albă, partenera lui a îmbrăcat o rochie scurtă, galbenă, ce-i pune în evidență decolteul imposibil de ignorat. De asemenea, cele două fiice ale lui, în vârstă de 17, respectiv 14 ani, apar îmbrăcate în rochii scurte, dar pe care le-au asortat cu dresuri opace.

Cele două fiice ale lui Rodriguez provin din căsnicia pe care acesta a avut-o cu Cynthia Scurtis, cu care a fost căsătorit în perioada 2002-2008.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”Din inimile noastre, Crăciun fericit.”, a fost mesajul postat de Rodriguez în dreptul fotografiilor în care apare alături de noua iubită.

Citește și: Jennifer Lopez nu e deloc timidă pe scenă! Îmbrăcată într-un body minuscul, diva de 52 de ani a făcut cele mai energice mișcări de dans

Jurnaliștii de la US Weekly au confirmat că aceștia au o relație la începutul sezonului de toamnă, însă este pentru prima dată când aceștia s-au afișat împreună pe rețelele sociale.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit în 2021

Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez şi fostul jucător de baseball Alex Rodriguez au confirmat că s-au despărţit în aprilie 2021,  la scurt timp după ce au negat existenţa unor probleme în relaţia lor de cuplu care a durat patru ani, informează Reuters, citat de Agerpres.

”Ne-am dat seama că ne simţim mai bine ca prieteni şi ne aşteptăm să rămânem prieteni şi în viitor”, au precizat într-o declaraţie comună Jennifer Lopez, în vârstă de 52 de ani, şi Alex Rodriguez, în vârstă de 45 de ani.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck: ”Lucrurile sunt serioase între ei, sunt foarte îndrăgostiți!”

Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez, care au alcătuit unul dintre cele mai mediatizate cupluri de celebrităţi din Statele Unite în ultimii ani, supranumit J-Rod în presa americană, au mai spus că nu vor face dezvăluiri despre motivele aflate în spatele despărţirii lor din respect faţă de copiii pe care îi au din relaţiile lor precedente.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri