Jennifer Lopez și Ben Affleck
Divertisment

Jennifer Lopez și Ben Affleck / Instagram

Adevărul despre relația dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck: ”Lucrurile sunt serioase între ei, sunt foarte îndrăgostiți!”

Relația dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez este mai serioasă decât s-ar putea crede, asigură o sursă apropiată lor, potrivit Etonline.com.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat după 18 ani de când au pus capăt logodnei, iar acum par mai îndrăgostiți ca niciodată. Ba mai mult, o sursă apropiată lor a dezvăluit că lucrurile sunt cât se poate de serioase între ei.

Jennifer Lopez, sărutată cu foc de Ben Affleck în ziua în care a împlinit 52 de ani. Cei doi sunt topiți unul după celălalt

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

”Sunt înnebuniți unul după altul, au o chimie de neimaginat. Sunt foarte pasionali și îndrăgostiți până peste cap unul de altul, la fel cum au fost pe vremuri.”, a dezvăluit o sursă apropiată acestora, conform Etonline.com.

”Tot ce se întâmplă între ei este sută la sută natural. Odată ce s-au reîntâlnit, e ca și cum timpul n-ar fi trecut. Sunt în punctul în care se ”află amândoi pe aceeași pagină”. Relația lor funcționează de la sine, fără niciun efort. Sunt o echipă, se iubesc și țin la relația lor.”, a mai dezvăluit sursa respectivă.

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt „îndrăgostiți nebunește” și se consideră „norocoși pentru a doua șansă”

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost logodiți în perioada 2002-2004. Din 2004 până în 2014, cântăreața a fost căsătorită cu Marc Anthony, alături de care îi are pe gemenii Max și Emme, în vârstă de 13 ani.

De asemenea, Ben Affleck a fost căsătorit cu Jennifer Garner în perioada 2005-2018, alături de care are trei copii - Violet, 15 ani, Seraphina, 12 ani și Samuel, de nouă ani.

Jennifer Lopez și Ben Affleck se consideră norocoși că au primit a doua șansă

O sursă a declarat pentru revista People că cei doi îndrăgostiți se simt norocoși pentru că au primit o a doua șansă. Autoarea hitului „Cambia El Paso” și starul din „Justice League” (48 de ani) reprezintă unul pentru celălalt partenerul/partenera perfect/ă. „Vor să facă tot ce se poate pentru ca această relație să funcționeze. Sunt îndrăgostiți nebunește”.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Ce s-a întâmplat între ei în cei 18 ani în care au fost despărțiți

În plus, pentru că Ben a trecut prin perioade dificile din cauza dependenței de alcool, mulți cred că Jennifer - care nu bea, este pasionată de sport și mănâncă sănătos - reprezintă o influență bună asupra lui, a mai spus sursa respectivă.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri