Alicia Vikander, Michael Fassbender (2)
Actualitate

Michael Fassbender, Alicia Vikander. Profimedia

Alicia Vikander vorbește despre drama prin care ea și Michael Fassbender au trecut înainte de a deveni părinți: A fost extrem, dureros

Alicia Vikander a vorbit pentru prima oară despre momentele dramatice prin care ea și Michael Fassbender au trecut înainte să devină părinți. Într-un interviu pentru The Sunday Times, Alicia a dezvăluit că a pierdut o sarcină până ca fiul lor, Mark, să vină pe lume în 2021. Actrița suedeză nu a spus exact data când s-a întâmplat tragedia.

„Acum avem un copil, dar ne-a luat ceva timp”, a recunoscut starul din Tomb Raider . „Avortul spontan a fost atât de extrem, de dureros și, desigur, m-a făcut să-mi amintesc de „The Light Between Oceans”. Filmul acela are acum un cu totul alt sens.”

În „The Light Between Oceans” din 2016, Alicia și Michael (45 de ani) au interpretat un cuplu care încerca fără succes să aibă un copil.

Regula de la care Alicia Vikander și Michael Fassbender nu se abat de când au devenit părinți

Acum, după ce a devenit mamă, Alicia face tot posibilul să găsească un echilibru între viața cu cel mic și cea profesională. „A fost intens”, a mărturisit ea, adăugând că „uneori veneau pe platou doar ca el să-mi poată vedea fața”.

Actrița de 33 de ani, câștigătoare a unui Oscar, a mai spus că ea și Michael au acum o regulă de la care nu se abat: „Unul dintre noi stă acasă cu copilul, în timp ce celălalt lucrează.”

Alicia Vikander si Michael Fassbender s-au cunoscut pe platourile de filmare ale lungmetrajului „The Ocean Between Us”, în 2014, și se spune că s-au îndrăgostit la scurt timp de la începerea proiectului. Discreți în ceea ce le privește relația, cei doi actori au dezvăluit ulterior că nu ascund că se iubesc, dar nici nu vor să-și transforme viața privată într-un spectacol. S-au căsătorit în 2017, în Ibiza.

Citește și:

Kate Moss, mărturisiri dureroase despre începutul carierei ei de model, după 40 de ani: „Mi-a cerut să-mi dau jos sutienul!”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri