Kate Moss
Divertisment

Kate Moss / Getty Images

Kate Moss, mărturisiri dureroase despre începutul carierei ei de model, după 30 de ani: ”Mi-a cerut să-mi dau jos sutienul!”

Kate Moss, supermodelul în vârstă de 48 de ani, s-a bucurat de un succes răsunător în lumea modei, defilând pe cele mai mari podiumuri, însă de-a lungul anilor ea a întâmpinat și probleme în carieră. Acum, însă, la mai bine de 30 de ani de atunci, ea a vorbit despre un episod extrem de dureros, ce a avut loc când avea doar 15 ani.

Despre abuzurile din lumea modei s-a vorbit de multe ori de-a lungul timpului, iar acestea se pare că n-au ocolit-o nici măcar pe Kate Moss. În vârstă de 48 de ani, modelul britanic a dezvăluit, în cadrul unei apariții la Desert Island Discs, că a fost nevoită să ”fugă în grabă” de la o ședință foto după ce un bărbat i-a cerut să-și dea jos sutienul. Kate Moss nu a dezvăluit, însă, identitatea acestuia.

Citește și: Lottie, sora lui Kate Moss, și-a etalat corpul perfect și multele tatuaje într-un costum de baie cu decupaje

Kate Moss, care a semnat cu agenția de modeling Storm în 1988, și-a amintit de acel episod dureros în timpul unui interviu pentru Desert Island Discs: ”Am avut o experiență oribilă la o ședință foto pentru un catalog de lenjerie intimă. Aveam doar 15 ani, iar un bărbat mi-a spus ”dă-ți topul jos” și mi l-am dat. Eram foarte timidă și m-am simțit nesigură pe mine. Ulterior mi-a cerut să-mi dau sutienul jos, dar am considerat că e ceva greșit când mi-a cerut asta, așa că mi-am luat lucrurile și am plecat.”, și-a amintit modelul.

Kate Moss
Kate Moss / photo by Newsmakers

De asemenea, Kate Moss a vorbit și despre ședința foto care i-a adus celebritatea în 1990, însă a admis că este o amintire dureroasă pentru ea.

Mai exact, Kate Moss a lucrat cu regretata fotografă Corinne Day, alături de care a realizat o ședință foto pentru revista The Face. În timpul acesteia, ea i-a cerut să ”pufnească ca un porc” pentru ca poza să iasă bine. Ea nu și-a dorit să facă asta, pentru că nu se simțea confortabil, însă a ascultat de ea, până la urmă imaginea fiind folosită pe coperta revistei.

Citește și: Kate Moss, adevărul despre secretele întunecate din modă: Adolescentele, adesea presate să pozeze nud

”E foarte greu pentru mine să-mi amintesc acel episod. E dureros pentru că ea a fost prietena mea, am lucrat mult împreună și am iubit-o mult, însă era o persoană dificilă. Totuși, acele imagini pe care ea le-a vrut și din cauza cărora am suferit, mi-au făcut un bine. Mi-au schimbat cariera.”, a mai spus Kate Moss, potrivit Huffington Post. 

De asemenea, Moss și-a amintit că a filmat o campanie de lenjerie intimă pentru Calvin Klein în 1992 cu actorul de la Hollywood Mark Wahlberg, cunoscut la acea vreme sub numele de Marky Mark.
Atunci, ea a fost nevoită să ia Valium pentru a-și calma anxietatea, cu care s-a confruntat pentru că se temea să apară topless în fața unui număr ridicat de persoane, fiind prima ei campanie mare.

În urma acestor episoade, însă, Kate Moss a învățat să aibă grijă atât de fiica ei, cât și de modelele cu care lucrează.

”I-am spus mereu să nu facă nimic din ce nu-și dorește. Dacă nu vrea să pozeze într-un anumit fel, dacă nu se simte confortabil, dacă nu vrea să fie model, atunci să nu o facă.”, a declarat Kate, adugând: ”Am grijă de modelele mele. Mă asigur mereu că sunt însoțite de agenți la ședințe foto, că sunt respectate, că există cineva acolo care să spună pentru ele <<nu cred că e potrivit>>.”

Etichete: modeling , cariera , kate moss

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri