Vladimir Putin, Alina Kabaeva
Actualitate

Vladimir Putin, Alina Kabaeva / Foto: Profimedia

Alina Kabeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin, noua proprietară a două case într-o țară membră NATO. Cine a intermediat achiziția

Alina Kabaeva, fostă gimnastă și presupusa iubită a lui Vladimir Putin, este noua proprietară a două case de lux în Turcia, stat membru NATO. Rusoaica de 39 de ani, despre care se spune că i-a dăruit președintelui rus copii, și-a luat o casă de vacanță pe litoralul turcesc și o alta în Istanbul.

Opozanții lui Putin au făcut publice aceste dezvăluiri, dar nu s-au oprit aici. Aceștia susțin că achiziția a fost intermediată de un apropiat al președintelui turc Recep Erdogan, care și-ar fi desemnat garda prezidențială să meargă la proprietățile luxoase despre care nu se știu alte detalii în afară de locul lor aproximativ, scrie Daily Mail.

Citește și: Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin, apariție publică rară. Cum și-a arătat sprijinul față de invazia rusă

După declanșarea invaziei ruse în Ucraina, Alina Kabaeva a intrat pe lista celor sancționați de Uniunea Europeană, Marea Britanie și Canada pentru legăturile ei apropiate cu Putin. 

Vladimir Putin și Alina Kabaeva nu și-au asumat niciodată relația

Vladimir Putin, Alina Kabaeva
Vladimir Putin, Alina Kabaeva / Foto: Profimedia

Vladimir Putin rămâne discret în ceea ce privește viața sentimentală. Deși a divorțat de câțiva ani buni de soția sa, Ludmila, care i-a dăruit două fete, acesta nu și-a asumat niciodată relația cu Alina Kabaeva. Presa din Rusia vorbește despre faptul că cei doi ar avea și copii împreună. Mai mult, zvonurile o dau din nou însărcinată pe fosta campioană de gimnastică ritmică.

Citește și: Presupusa iubită a lui Vladimir Putin, prima apariție publică după ce s-a spus că a născut gemeni în secret. Alina e de nerecunoscut

Alina Kabaeva este una dintre cele mai bune sportive din istoria Rusiei la gimnastică ritmică. Aceasta are în palmares două medalii olimpice, 14 medalii la Campionatul Mondial și 21 de medalii la Campionatul European. Totodată, între 2007 și 2014, Kabaeva a fost deputat în Duma de Stat a Rusiei.

Foto: Profimedia, Getty Images, Instagram

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri