iubita secretă a lui Vladimir Putin
Actualitate

Iubita secretă a lui Vladimir Putin, prima apariție publică după aproape trei ani / Getty Images

Presupusa iubită a lui Vladimir Putin, prima apariție publică după ce s-a spus că a născut gemeni în secret. Alina e de nerecunoscut

Alina Kabaeva, femeia despre care se spune că ar fi iubita secretă a președintelui Vladimir Putin, a apărut pentru prima dată la TV în ultimii doi ani și jumătate. Fosta gimnastă a vorbit despre Jocurile Olimpice de la Tokyo, iar ceea ce le-a atras atenția oamenilor a fost un inel de logodnă pe care l-a purtat pe deget.

Alina Kabaeva, fosta campioană olimpică, a apărut la postul public de televiziune din Rusia după mai bine de doi ani și jumătate și a vorbit despre membrii din juriu care au neîndreptățit-o pe rusoaica Dina Averina, neacordându-i aurul la gimnastică ritmică.

Fiica ilegitimă a lui Vladimir Putin, succes total la doar 18 ani. Luiza și-a lansat o colecție controversată de haine

În imaginile respective, femeia despre care se spune că ar avea o relație secretă cu Vladimir Putin este complet schimbată. Aceasta este bronzată, poartă o rochie roșie și ceea ce a atras atenția multora este faptul că pe deget poartă un inel ce pare a fi o verighetă.

iubita secretă a lui Putin

Dispariția ei din spațiul public de aproape trei ani de zile a alimentat și mai tare zvonurile potrivit cărora ar fi născut gemeni într-un spital din Moscova, deși de-a lungul timpului relația ei cu președintele rus a fost dezmințită în repetate rânduri.

În cadrul talk show-ului politic la care a fost invitată, pe canalul Rossiya 1, Alina Kabaeva nu a fost întrebată de Putin sau dacă este Prima Doamnă secretă a Rusiei.

Cum arată la 43 de ani legendara gimnastă rusoaică Svetlana Khorkina

În cadrul emisiunii, ea a criticat dur decizia juriului de a-i oferi medalia de aur gimnastei din Israel Linoy Ashram, în defavoarea compatrioatei sale, Dina Averina.

 

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri