amanda bynes
Actualitate

Amanda Bynes. Profimedia

Amanda Bynes, fostul copil minune al Hollywood-ului, își schimbă meseria. Se pregătește să devină manichiuristă

Amanda Bynes se pregătește să devină manichiuristă. Fostul copil minune al Hollywoodului e gata de o schimbare radicală în viața sa profesională, după ce a renunțat la actorie. 

Vedeta în vârstă de 36 de ani a dezvăluit zilele acestea pe o rețea de socializare că s-a înscris la o școală de cosmetică.

„Este vorba de o școală de cosmetică pentru a deveni manichiuristă!”, a explicat ea pe Instagram Story, potrivit E! News, transmite Just Jared.

În urmă cu câțiva ani, Amanda și-a anunțat fanii că intră în industria modei și merge la Institutul de Modă FIDM.

La începutul lui 2022, s-a arătat interesată și de muzică, lansând câteva piese rap cu logodnicul ei de atunci, Paul Michael.

Amanda Bynes, unul dintre copiii minune ai Hollywoodului la începutul anilor 2000, o viață marcată de dependențe

Amanda Bynes a jucat în filme precum „She's the Man”, „What a Girl Wants”, „Easy A” sau „Big Fat Liar”. A crescut în lumina reflectoarelor, dar nu a putut gestiona faima. A avut probleme grave și a fost internată într-o clinică de dezintoxicare, după repetate conflicte cu poliția, din cauza dependenței de substanțe interzise. A fost arestată de multe ori pentru consum de droguri și pentru că a condus în stare de ebrietate cu sau fără permis.

A avut inclusiv probleme legate de sănătatea mintală. S-a retras din actorie și aproape nouă ani s-a aflat sub tutela părinților, într-o situație asemănătoarea cu cea de care tocmai a scăpat Britney Spears.

 

Etichete: amanda bynes

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri