Amanda Bynes
Divertisment

Tranformarea Amandei Bynes / Foto: Profimedia

În adolescență era printre cele mai tari actrițe, acum vrea doar un job stabil. Dorința Amandei Bynes, după nenumăratele probleme avute

Nu i-a ieșit din prima schimbarea de carieră, dar nu se lasă. Amanda Bynes, una dintre cele mai promițătoare actrițe de acum 15-20 de ani, a trecut, în ultimii ani, prin multe cumpene și transformări.

"Pentru că nu am trecut încă examenul pentru a-mi lua licența de manichiuristă, m-am întors la școală să studiez teorie și să fac practică, înainte de a da testul din nou, pentru a fi pregătită să îmi iau un job la un salon", a anunțat, pe Instagram, fosta actriță care tocmai a împlinit 38 de ani.

Noul vis al Amandei e la mare diferență de ceea ce făcea acum mai bine de un deceniu, când juca în cele mai populare comedii cu adolescenți și strălucea pe covorul roșu.

Citește și: Britney Spears, dezvăluiri la 16 ani de când a intrat într-un salon și s-a ras singură pe cap: “Oamenii mă studiau de sus până jos”

amanda bynes
Amanda Bynes. Profimedia

Spre sfârșit de 2023, aceasta și-a făcut public noul scop, spunând că preferă să aibă un job stabil de manichiuristă în loc să fie în lumina reflectoarelor.

Amanda Bynes, o actriță promițătoare, "bântuită" de probleme grave

Amanda Bynes a jucat în filme precum „She's the Man”, „What a Girl Wants”, „Easy A” sau „Big Fat Liar”. A crescut în lumina reflectoarelor, dar nu a putut gestiona faima. A avut probleme grave și a fost internată într-o clinică de dezintoxicare, după repetate conflicte cu poliția, din cauza dependenței de substanțe interzise. A fost arestată de multe ori pentru consum de droguri și pentru că a condus în stare de ebrietate cu sau fără permis.

A avut inclusiv probleme legate de sănătatea mintală, fiind diagnosticată cu tulburare bipolară și schizofrenie. S-a retras din actorie în 2010 și aproape nouă ani s-a aflat sub tutela părinților, într-o situație asemănătoarea cu cea de care tocmai a scăpat Britney Spears, începând cu 2013. Anul trecut, în luna martie, Amanda Bynes a fost internată într-un spital de psihiatrie după ce a fost văzută mergând goală pe străzile din Los Angeles.

Citește și: E bogată și iubită, dar nu a avut o copilărie tipică. Zendaya, de mică sursa de venit a familiei: “ Am fost împinsă într-o poziție de adult”

Etichete: amanda bynes

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri