ana morodan
Actualitate

Ana Morodan / Foto: Instagram

Ana Morodan, moment de maximă și dură sinceritate: "Mă simt grasă și urâtă. Faima nu m-a făcut fericită, m-a otrăvit"

Ultimele luni au fost dificile pentru Ana Morodan. În luna martie, cea supranumită "Contesa digitală", a produs un accident auto, având permisul de conducere suspendat şi fiind sub influenţa alcoolului şi a altor substanțe. De atunci, influencerița a intrat într-o nouă etapă a vieții ei. A conștientizat care-i sunt problemele și încearcă să le rezolve și să-și trateze sufletul.

Într-un moment de maximă sinceritate și de vulnerabilitate, Ana și-a scris câteva gânduri care o macină acum. Zilele trecute a plecat în Bali, unde încearcă să se regăsească, departe de tumultul vieții ei din București.

Citește și: Andreea Bănică, potop de comentarii după ce s-a pozat în fustă super scurtă în biserică, lângă preot: “Inadmisibil să intri așa”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Am venit în Bali să plâng la sală. Mă simt grasă și urâtă și vreau să știți asta.

Trăiesc o viață privilegiată, pentru care sunt foarte recunoscătoare, dar tot am multe momente în care eu, Ana Morodan, fata cunoscută pentru încrederea ei în sine, mă simt urâtă sau, în ultimul timp, grasă. Pot să număr astăzi cel puțin încă patru lucruri pe care le detest la mine”, și-a început Morodan mărturisirea. Aceasta a publicat mesajul lung pe Instagram alături de o poză din sala de sport. 

„Dar nu mă simt lipsită de putere. Nu sunt. Pentru că:

1. Am trecut prin prea multe cu mine însămi ca să renunț la mine!

2. Nu stăpânesc încă iubirea de sine, dar înțeleg ce înseamnă un sentiment de respect de sine.

3. Trăiesc într-o lume în care simțim că suntem puternici doar pentru că mergem la evenimente, apărem în reviste, trăim o viață glam , iar asta a devenit de câțiva ani atât de neînsemnat pentru mine. Să caut validarea în această lume se simte atât de meschin pentru mine, dar nu judec generația nouă care aspiră la această lume. Am fost și eu ca tine cândva.

4. Sunt aici pentru a mă vindeca, pentru a învăța să mă iubesc pe mine, pentru a învăța să îmbrățișez această experiență umană cu totul și, dacă acest lucru inspiră o altă persoană, atunci e minunat!

5. Încă nu am ajuns la acel lucru de pe lista mea de dorințe: Bătrâna adorabilă, dar nebună.

6. Timpul ia toate lucrurile, chiar și spiritul. Mulțumesc, Stephen King. Deci, după această logică, va trece și acest moment în care plâng și mă simt ca naiba, nu?

7. Nu vine nimeni. Nu mai așteptați un salvator, e timpul să vă salvați singuri. Ascultați-mă cu mare atenție: Am prieteni extraordinari, un sistem de sprijin incredibil, dragostea a milioane de oameni, am o minte strălucită (salvatorul și dușmanul meu) și am încercat și am căutat în multe feluri un salvator: Nimeni, absolut nimeni nu te poate salva. TREBUIE să te ridici și să înțelegi acest lucru cât mai curând posibil.

8. Am atins totul în ceea ce privește celebritatea și faima, iar asta nu m-a făcut fericită. M-a otrăvit.

Mă simt grasă și urâtă astăzi, dar nu mă simt lipsită de putere. Nu am fost niciodată. Acesta este ingredientul secret pe care îl iubești sau îl urăști la mine. Sunt stăpână pe cine sunt, așa cum am făcut-o de atâtea ori înainte. Stau în picioare și nu mi-e frică. Voi învinge! ȘI LA FEL ȘI TU!”, este mesajul complet transmis de Ana Morodan.

Citește și: Mircea Radu, despre mariajul cu soția cu 20 de ani mai tânără: “E o femeie atentă și discretă”. S-a mutat la Piatra Neamț pentru ea

Cei care o admiră, dar și prietenii din viața reală au încurajat-o în rubrica de comentarii. Tot acolo, "Contesa digitală" a spus și că s-a îngrășat 12 kilograme într-o lună din cauza unui medicament antipsihotic, prescris de un doctor.

Recent, Ana Morodan a fost condamnată la un an și 3 luni de închisoare cu suspendare și la 60 de zile de muncă în folosul comunității, în urma evenimentelor din martie. Decizia nu este definitivă.

Etichete: mesaj , bali , ana morodan

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri