mircea radu (1)
Actualitate

Mircea Radu și soția lui, Raluca / Foto: Facebook

Mircea Radu, despre mariajul cu soția cu 20 de ani mai tânără: "E o femeie atentă și discretă". S-a mutat la Piatra Neamț pentru ea

Mircea Radu e căsătorit de 11 ani, dar a ales să fie foarte discret în ceea ce privește mariajul lui cu Raluca. De profesie medic, partenera vedetei tv nu-și dorește să fie în lumina reflectoarelor, așa că sunt rare momentele în care Mircea "scapă" pe internet vreo poză cu ea sau o declarație în presă.

Multe femei au visat la Mircea Radu încă de când acesta prezenta emisiunea "Din Dragoste". Numai una l-a convins să meargă la altar, iar asta s-a întâmplat când el avea 44 de ani.

În prag de 55 de ani, Mircea Radu a acceptat să vorbească despre viața de bărbat căsătorit.

Citește și: Mircea Radu, imagine rară alături de soția lui, mai tânără decât el cu 20 de ani. Fanii au reacționat: „Foarte drăguță”

"Cred că o căsnicie e ca navigarea pe un ocean. Zic ocean și nu lac pentru că nu e nimic lin într-o călătorie în care la început sunt doi, apoi trei, în fine, câți copii are fiecare. Sunt tot felul de probleme, de unele auziseși, de altele nici nu-ți trecea prin cap că pot exista, atenția trebuie să fie distribuită, nimeni nu mai e de capul lui, toți sunt pentru unul și unul pentru toți. E o camaraderie frumoasă și tandră de la care copiii trebuie să ia exemplu, pentru a da mai departe copiilor lor. Cei 11 ani? Au trecut cu bine, navigăm, nu ne-am pierdut busola", a declarat prezentatorul tv pentru viva.ro.

Despre faptul că s-a însurat la 44 de ani, Mircea Radu a spus: "Din Dragoste mi-a dat și mi-a luat tot", cu sensul că emisiunea pe care a realizat-o cu succes a însemnat celebritate, dar și sacrificii personale.

mircea radu (3)
Mircea Radu, alături de soție și cei doi copii ai lor, în 2017 / Foto: Facebook Mircea Radu

Despre partenera lui și cum gestionează ea faima lui, Mircea a adăugat: "Atunci când pe stradă sau oriunde cineva îmi cere un autograf sau să facem o fotografie împreună, Raluca iese din cadru, este o femeie atentă și discretă. Respectă și înțelege lumea din care eu vin și toate regulile cu care aceasta vine la pachet". 

Mircea Radu s-a mutat la Piatra Neamț pentru a fi cu femeia vieții lui. Vedeta tv și medicul au doi copii împreună, o fată și un băiat.

Citește și: Cine este Elena Tănase, tânăra pe care Ianis Hagi a cerut-o în căsătorie. Vine dintr-o familie bogată, e cochetă și îi place discreția

Cu ce se ocupă Raluca, soția lui Mircea Radu

Mircea Radu și partenera lui, Raluca Olaru, s-au căsătorit în noiembrie 2012, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc în comuna Ștefănești, județul Botoșani, acasă la părinții Ralucăi.

Aceștia sunt părinții a doi copii, un băiat și o fetiță, iar aparițiile lor la evenimente sunt extrem de rare.

În ceea ce privește ocupația Ralucăi, ei bine, aceasta este medic oncolog și este cu 20 de ani mai tânără decât celebrul prezentator TV.

De câțiva ani, cei doi trăiesc la Piatra Neamț, Mircea Radu fiind extrem de încântat de viața pe care o duce acolo.

„E prea mult spus grădinar priceput. După mine, e doar un prim pas. Nu cred că va fi o carieră, dar pot să vă asigur că am de gând să încerc să fac treaba asta cât mai bine posibil. Însă, dincolo de glumă, mai trebuie să treacă destule anotimpuri până când Mircea Radu va căpăta ceva experienţă în acest domeniu”, declara, acum ceva timp, Mircea Radu, pentru impact.ro.

Etichete: cuplu , sotie , căsnicie , mircea radu

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri